Reduse

Reduse
Oja Fluorescenta Born Pretty

Oja Fluorescenta Born Pretty

Te gandesti la ce modele vei mai purta pe unghiute? Lasa in spate modele clasice si opteaza pentru o manichiura superba cu oja fluorescenta Born Pretty.

Oja Fluorescenta Born Pretty, asa cum sugereaza si numele, este o oja care va da unghiutelor tale un efect vibrant si plin de viata. Nu trebuie sa porti o tinuta stralucitoare, oja fluroescenta iti va accesoriza look-ul exact atat cat trebuie pentru o aparitie de neuitat. 

Magazinul Nails Up ti-a pregatit o colectie variata de nuante fluorescente, astfel incat sa ai de unde alege culorile care te atrag si te avantajeaza. Iti propunem aceste oje ca fiind un accesoriu inedit in colectia ta pentru manichiura, o manichiura care poate face diferenta intre un stil ‘’wow’’ si unul anost.

Oja flurorescenta Born Pretty se polimerizeaza rapid in lampa UV sau LED, in doar 120/60 de secunde, nu degaja senzatie de arsura si nu curge in lampa. Fiecare sticluta are propria pensula pentru aplicare, din peri moi si de inalta calitate.

Oja Fluorescenta Born Pretty este alegerea ideala pentru manichiuri inedite si rapide, mai ales daca ai cliente care sunt mereu in cautare de ceva nou. Iesi din monotonie si alege manichiurile si pedichiurile cu personalitate, diferite, dar totusi simple, adaugand la trusa ta minunatele nuante fluorescente.

Oja Fluorescenta Born Pretty

Subcategorii

    Sunt 2 produse.

    Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

    Filtre active