Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    19.9 lei

    28.9 lei

Cat Eye 5D / 9D

Stim ca vrei ca unghiutele tale sa nu treaca neobservate, de aceea iti propunem oja semipermanenta Cat Eye 5D - 9D!

Aceasta gama este potrivita pentru unghiile naturale, dar si pentru cele false, tipsuri sau constructie pe sablon. De asemenea, poate fi folosita si in manichiurile cu gel sau acryl.

Iti propunem o gama de culori solide, cu vascozitate medie, foarte pigmentate si consistente, care permit combinarea mai multor nuante. Pentru rezistenta iti recomandam sa pilesti varful unghiei inainte de a aplica oja semipermanenta cat eye 5D - 9D.

Foloseste Cat eye 5D - efect "wow" hipnotizant, in doar cativa pasi simpli

Ojele semipermanente Cat Eye 5D sunt foarte aderente, se usuca rapid la lampa UV sau LED, lasand dupa polimerizare un efect minunat de ochi de pisica cu aspect 5D - 9D.

Aceste produse sunt compatibile cu orice baza si top coat din magazinul NailsUp. Pentru un efect 5D - 9D foloseste magnetul nostru cu doua capete, special pentru acest tip de manichiura. Dupa ce ai polimerizat primul strat, aplica-l pe al doilea, dar inainte de polimerizare pozitioneaza magnetul deasupra unghiei astfel incat sa obtii efectul dorit. Repeta si cu celalalt capat, polimerizeaza, aplica top coat si manichiura este gata!

Daca nu ai folosit pana acum un lac de unghii Cat Eye 5D, nu mai ezita!

Aceasta gama impaca si preferintele unghiilor lungi, scurte, medii, chiar si formele complexe. Lacul de unghii Cat Eye 5D contine ingrediente de calitate, flexibile si elastice, special adaugate pentru o stralucire amplificata a nuantei.

In magazinul NailsUp, gasesti tot ce iti trebuie pentru unghiute reusite!

Se afiseaza 1-12 din 29 produs(e)
Navigheaza sus