Oja Crackle Rosalind

Oja Crackle Rosalind | NailsUp.ro

Cauti un look modern pentru orice varsta? Magazinul Nails Up ti-a pregatit oja crackle Rosalind!

Cu siguranta ai vazut acele modele minunate de unghiute cu efect de crapatura, de aceea ti-am adus si tie posibilitatea de a crea o astfel de manichiura. Cele mai bune si la moda produse sunt disponibile si in magazinul nostru!

Oja Crackle Rosalind se desprinde partial dupa uscare, rezultatul final facandu-ti unghiile originale si incantatoare. Nuantele sunt super intense si vii, colorate si pigmentate, indiferent pe ce baza de culoare decizi sa le aplici.

Aplica gelul de baza, asigura-te ca este bine polimerizat, apoi aplica oja crackle Rosalind. Usuca 10 secunde, desprinde surplusul de oja, polimerizeaza din nou, aplica top coat-ul si manichiura ta originala crackle este gata!

Alege Oja Crackle Rosalind pentru manichiura ta su vei intoarce toate privirile!

Cu oja Crackle Rosalind vei realiza o manichiura inedita, de invidiat, pentru care clientele tale vor reveni intotdeauna la tine!

In magazinul Nails Up gasesti o colectie variata de nuante crackle, perfecte pentru fiecare gust si cerinta in parte. Modelul crackle rezista pe unghie pana la urmatoarea intretinere si pune accent pe personalitatea ta, aratand ca esti o persoana indrazneata si intotdeauna in pas cu moda.

Lasa-te invaluita de aceste combinatii uluitoare cu efect crackle, pentru tine si clientele tale!

Oja Crackle Rosalind

Subcategorii

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Filtre active