• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    100 lei

    1000 lei

ONE STEP GEL CONSTRUCTIE

Nu am gasit nici un produs

Produsele bune sunt întotdeauna ușor de aplicat!

One step gel construcție este un gel creat după o rețetă modernă, cu o formulă durabilă, flexibilă și foarte aderentă pe unghiile artificiale și naturale. Gelul are o vâscozitate foarte ridicată, poate fi combinat cu alte tipuri de gel și se usucă rapid în lampa UV/LED. Este foarte convenabil să folosești One Step Gel Construcție, deoarece acesta se aplică la fel ca orice gel de construcție, însă nu necesită bază și top coat la final.

Magazinul NailsUp îți propune gama One Step Gel Construcție ca fiind o linie de produse foarte ușor de aplicat, extrem de rezistente și cu un raport excelent calitate - preț.

One Step Gel Construcție - Un singur produs pentru o manichiură perfectă

Economisești bani și până la 50% din timpul alocat manichiurii, comparativ cu manichiura în 3 etape. One Step Gel Construcție are finișul strălucitor, nu se mătuiește și nu se deteriorează.

Magazinul NailsUp face în permanență eforturi pentru ca tu și clientele tale să va puteți bucura de cele mai bune produse, promoții și oferte, astfel încât experiența în magazinul nostru să fie demnă de repetat!

Nu mai sta pe gânduri și comandă acest One Step Gel Construcție, iar clientele tale se vor face remarcate, prin manchiura realizată de către tine!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus