Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    18.9 lei

    18.9 lei

ONE STEP GEL CONSTRUCTIE

Produsele bune sunt intotdeauna usor de aplicat!

One step gel constructie este un gel creat dupa o reteta moderna, cu o formula durabila, flexibila si foarte aderenta pe unghiile artificiale si naturale. Gelul are o vascozitate foarte ridicata, poate fi combinat cu alte tipuri de gel si se usuca rapid in lampa UV/LED. Este foarte convenabil sa folosesti One Step Gel Constructie, deoarece acesta se aplica la fel ca orice gel de constructie, insa nu necesita baza si top coat la final.

Magazinul NailsUp iti propune gama One Step Gel Constructie ca fiind o linie de produse foarte usor de aplicat, extrem de rezistenta si cu un raport excelent calitate - pret.

One Step Gel Constructie - Un singur produs pentru o manichiura perfecta  

Economisesti bani si pana la 50% din timpul alocat manichiurii, comparativ cu manichiura in 3 etape. One Step Gel Constructie are finisul stralucitor, nu se matuieste si nu se deterioreaza.

Magazinul NailsUp face in permanenta eforturi pentru ca tu si clientele tale sa va puteti bucura de cele mai bune produse, promotii si oferte, astfel incat experienta in magazinul nostru sa fie demna de repetat!

Nu mai sta pe ganduri si comanda acest One Step Gel Constructie, iar clientele tale se vor face remarcate, prin manchiura realizata de catre tine!

Se afiseaza 1-12 din 1 produs(e)
Navigheaza sus