• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    100 lei

    1000 lei

Gel UV Rosalind

Nu am gasit nici un produs

Îți dorești unghii lungi și rezistente? Alege gel UV Rosalind, o soluție foarte bună pentru construcții pe șablon care nu se sparg, nu se deteriorează și rezistă în forma dată până la patru săptămâni. Dacă ești o femeie care se respectă, dacă ești o manichiuristă care își iubește meseria și clientele, noi ți-am pregătit gama de geluri Rosalind perfecte pentru o manichiură desăvârșită.

Gel UV Rosalind – gama ce emană feminitate, senzualitate și îngrijire

O manichiură cu gel UV îți permite să creezi un număr mare de modele, de forme, fără a sta cu grija unei noi aplicări peste câteva zile. Pentru a-ți face clientele fericite, ai nevoie de produse bune, dar care să nu îți consume atât de mult resursele fianciare.

Astfel, noi îți propunem gama de gel UV Rosalind, formată din produse bune, la prețuri accesibile, care îți vor face clientele să se întoarcă la ține cu zâmbetul pe buze.

Geluri Rosalind  - alegerea perfectă pentru o manichiură de durata și de efect

Aceste geluri au o vâscozitate ideală: medie spre mare, astfel gelul nu va curge în lampă și unghia va rămâne perfect modelată.

Gelurile Rosalind nu degajă acea senzație de arsură atât de urâtă și iritantă, datorită compoziției de înaltă calitate. Dacă ai modelat unghia cu îndemânare, vei folosi o cantitate mică de produs, evitând risipa fără rost a materialului.

Scapă de griji, de munca în plus, de unghii rupte și deteriorate, totul cu un singur produs: Gel UV Rosalind!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus