Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    16.9 lei

    16.9 lei

Gel UV Rosalind

Iti doresti unghii lungi si rezistente? Alege gel UV Rosalind, o solutie foarte buna pentru constructii pe sablon care nu se sparg, nu se deterioreaza si rezista in forma data pana la patru saptamani. Daca esti o femeie care se respecta, daca esti o manichiurista care isi iubeste meseria si clientele, noi ti-am pregatit gama de geluri Rosalind perfecte pentru o manichiura desavarsita.

Gel UV Rosalind – gama ce emana feminitate, senzualitate si ingrijire

O manichiura cu gel UV iti permite sa creezi un numar mare de modele, de forme, fara a sta cu grija unei noi aplicari peste cateva zile. Pentru a-ti face clientele fericite, ai nevoie de produse bune, dar care sa nu iti consume atat de mult resursele fianciare.

Astfel, noi iti propunem gama de gel UV Rosalind, formata din produse bune, la preturi accesibile, care iti vor face clientele sa se intoarca la tine cu zambetul pe buze.

Geluri Rosalind  - alegerea perfecta pentru o manichiura de durata si de efect

Aceste geluri au o vascozitate ideala: medie spre mare, astfel gelul nu va curge in lampa si unghia va ramane perfect modelata.

Gelurile Rosalind nu degaja acea senzatie de arsura atat de urata si iritanta, datorita compozitiei de inalta calitate. Daca ai modelat unghia cu indemanare, vei folosi o cantitate mica de produs, evitand risipa fara rost a materialului.

Scapa de griji, de munca in plus, de unghii rupte si deteriorate, totul cu un singur produs: Gel UV Rosalind!

Se afiseaza 1-12 din 2 produs(e)
Navigheaza sus