Reduse

Reduse
POLYGEL COLOR ROSALIND

POLYGEL COLOR ROSALIND

Vrei o manichiura rezistenta si rapida? Te-ai plictisit sa urmezi tot timpul pasii clasici: baza, modelare, culoare si top coat? 

Magazinul Nails Up iti propune gama de polygel color Rosalind -  un produs cu care obtii unghiutele mult dorite, direct in nuanta ta preferata!

Stii deja despre caracteristicile minunate ale polygelului : imbina gelul UV cu acrylul.  Insa polygel color rosalind imbina aceste doua caracteristici plus gelul sau oja semipermanenta colorata. 

Modul de aplicare este acelasi ca al polygelului clasic, insa timpul tau de lucru este vizibil scurtat, deoarece vei obtine direct manichiura in nuantele dorite de tine. Nu trebuie sa mai polimerizezi pe rand polygelul, sa adaugi culoarea in doua straturi -  totul se face rapid, cu o singura etapa. Ai nevoie doar de Top Coat la final, pentru un plus de stralucire. 

Magazinul Nails Up iti propune acest produs revolutionar mai ales pentru clientele cu unghii fragile si sensibile, care vor adora aceasta combinatie intre gel, acryl si culoare, oferindu-le o manichiura obtinuta intr-un timp relativ scurt.

Incearca minunatele nuante de polygel color Rosalind disponibile in magazinul Nails Up si bucura-te de unghiute intotdeauna atragatoare si in pas cu moda!

POLYGEL COLOR ROSALIND

Subcategorii

    Sunt 7 produse.

    Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

    Filtre active