Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    15.9 lei

    15.9 lei

Rosalind Red Diamond

Iti propunem Rosalind Red Diamond, o oja semipermanenta stralucitoare, cu efect de diamant si irizatii multicolore pe care le vei observa cel mai bine in lumina!

In magazinul NailsUp facem o prioritate din calitatea produselor noastre si satisfactia ta. Culoarea acestui model isi pastreaza stralucirea pana la 30 de zile, este potrivita pentru toate ocaziile si se aplica la fel ca orice oja semipermanenta. Inovatia vine la polimerizare/uscare: daca doresti sa obtii efectul extrem de stralucitor in multiple irizatii colorate, trebuie sa usuci oja la lumina naturala, in timpul zilei. Daca doresti o nuanta normala, ca un glitter, polimerizeaza in lampa LED/UV.

Inainte de utilizare, sticluta trebuie agitata foarte bine. Oja Rosalind Red Diamond se vede cel mai bine pe baza neagra, insa se poate aplica pe orice nuanta de baza care iti place.

Alege gama Rosalind Red Diamond pentru diamante pe unghii!

Oja semipermanenta Rosalind Red Diamond este un produs pe care trebuie sa il ai neaparat in colectia ta de oje. Pe langa faptul ca nu curge, nu degaja caldura, nu sare, nu se ciobeste si isi pastreaza stralucirea de diamant pana la 4 saptamani, are si un pret extraordinar de avantajos -  in magazinul NailsUp.

Nu iti face griji daca esti incepatoare, oja semipermanenta Rosalind Red Diamond este foarte usor de utilizat, nici nu iti vei da seama cat de repede ai terminat manichiura!

Se afiseaza 1-12 din 6 produs(e)
Navigheaza sus