Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    6.05 lei

    2650 lei

Aspirator Unghii

O manichiurista care se respecta stie ca produsul aspirator unghii este absolut necesar in timpul oricarei sedinte de manichiura.

Unghiile false cu gel sau acryl emana o cantitate mare de praf care contine multe substante iritante. Unde mai pui si murdaria -  pe care trebuie sa te chinui sa o cureti, pe langa dezinfectarea mesei si a ustensilelor.

Aspirator Unghii – produsul indispensabil in domeniul manichiurii profesionale

Este adevarat: manichiurile semi, cu gel si cu acryl iti fac fericite clientele si, datorita lor, tu te bucuri si castigi din pasiunea ta. Cu toate acestea, este bine sa iti protejezi sanatatea, sa iti usurezi munca si sa te gandesti atat la igiena ta, cat si a clientelor.

Pentru a te ajuta sa previi orice consecinta neplacuta, magazinul NailsUp iti pune la dispozitie aspirator praf unghii. Produsele din aceasta categorie sunt profesionale, ideale pentru munca la salon sau acasa.

Vei fi protejata in timpul serviciului si vei lucra cat se poate de confortabil. Iti propunem aspirator manichiura cu performanta ridicata, care absoarbe praful inainte de a se raspandi in incapere. Punga de colectare nu lasa particule de praf colectate in aspirator, cat despre dimensiune, avem aspiratoare de praf unghii pe multe dimensiuni, toate ergonomice, care nu te vor impiedica sa realizezi corect si complet procedura. 

Iti propunem aspiratoare mainichiura care nu te vor obosi si deranja in timpul lucrului

Alege un aspirator praf unghii potrivit pentru tine, cu design atractiv, cu motoare puternice si eficiente, pentru un salon de infrumusetare cu un mediu placut, curat si devotat sanatatii tale si a clientelor!

Se afiseaza 1-12 din 23 produs(e)
Navigheaza sus