Sterilizator Unghii

Sterilizator Unghii - Sterliziator Manichiura | NailsUp.ro

Instrumentarul are nevoie de sterilzare si dezinfectare indiferent daca lucrezi acasa sau la salon. Sigur, ai auzit asta inainte, insa noi venim si cu metoda prin care poti fii sigura ca nu ti expui sanatatea si nici pe a clientelor tale: sterilizator unghii.

Instrumentarul  este realizat din inox sau din otel chirurgical, astfel poate deveni focar de infectie daca nu i se acorda importanta reala. Dezinfectarea si sterilizarea instrumentelor de manichiura este prioritatea numarul unu pentru orice manichiurista care isi respecta munca.

Magazinul Nails Up iti propune sterilizator unghii ca fiind un produs fara de care nu trebuie sa lucrezi -  nu este un moft, este o necesitate. In magazinul nostru gasesti mai multe tipuri de sterilizatoare, astfel vei alege cu lejeritate sterilizatorul care ti se potriveste. Dispunem de pupinel -  sterilizarea prin pupinel este o metoda corecta si eficienta de sterilizare a instrumentarului metalic. Tot in magazinul nostru gasesti sterilizator UV si sterilizator ultrasonic, care sunt, cu siguranta, o optiune de incredere atunci cand vorbim despre sterilizare.  Sterilizatorul UV distruge bacteriile prin actiunea Razelor Ultraviolete, sterilizeaza complet si are preturi avantajoase in magazinul nostru. Daca esti adepta sterilizatoarelor ultrasonice, noi iti oferim sterilizator ultrasonic de cea mai buna calitate, prin care ultrasunetele iti vor dezinfecta rapid instrumentarul, la cel mai inalt nivel de siguranta.

Cu produsele din magazinul Nails Up stii ca intotdeauna clientele tale primesc cele mai bune servicii, curate, sigure si de durata. Comanda sterilizator unghii din magazinul nostru si practica-ti meseria in siguranta, cu respect pentru tine si cei din jur.

       

           

       

   
Sterilizator Unghii

Subcategorii

Sunt 14 produse.

Se afiseaza 1-12 din 14 produs(e)

Filtre active