Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    19 lei

    438.9 lei

Sterilizator Unghii

Sterilizator Unghii - este produsul care nu trebuie sa iti lipseasca!

Produsele cu care realizezi manichiura au nevoie de sterilizare si dezinfectare. De aceea, este imperios necesar sa detii un sterilizator unghii!

Instrumentarul este realizat din inox sau din otel chirurgical, astfel poate deveni focar de infectie daca nu i se acorda importanta reala. Dezinfectarea si sterilizarea instrumentelor de manichiura este prioritatea pentru orice manichiurista care isi respecta munca.

NailsUp iti propune sterilizator unghii ca fiind un produs fara de care nu trebuie sa lucrezi

Nu este un moft, este o necesitate. In magazinul nostru online, gasesti mai multe tipuri de sterilizatoare pentru manichiura, astfel vei alege cu lejeritate modelul care ti se potriveste.

Dispunem de pupinel - sterilizarea prin pupinel este o metoda corecta si eficienta de sterilizare a instrumentarului metalic. Tot in magazinul nostru, gasesti sterilizator UV si sterilizator ultrasonic, care sunt, cu siguranta, o optiune de incredere atunci cand vorbim despre sterilizare. Sterilizatorul UV distruge bacteriile prin actiunea Razelor Ultraviolete, sterilizeaza complet si are preturi avantajoase in magazinul nostru. Daca esti adepta sterilizatoarelor ultrasonice, noi iti oferim sterilizator ultrasonic de cea mai buna calitate, prin care ultrasunetele iti vor dezinfecta rapid instrumentarul, la cel mai inalt nivel de siguranta.

Sterilizator manichiura – NU trebuie sa lipseasca din salonul tau!

Cu produsele din magazinul NailsUp stii ca intotdeauna clientele tale primesc cele mai bune servicii, curate, sigure si de durata.

Comanda sterilizator pentru manichiura din magazinul nostru si practica-ti meseria in siguranta, cu respect pentru tine si cei din jur!

Se afiseaza 1-12 din 13 produs(e)
Navigheaza sus