Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Pret

Pret

  • 65,00 lei - 499,00 lei

Lampa Birou Manichiura

Lampa Birou Manichiura - Lampa Masa Manichiura | NailsUp.ro

Cum noi ne gandim ca detaliile mici fac diferenta, iar confortul tau primeaza, iti propunem o lampa birou manichiura, pentru ca ai nevoie de lumina potrivita atunci cand faci cele mai frumoase manichiuri!

Lampile din magazinul on-line NailsUp sunt flexibile, deoarece stim ca acest aspect reprezinta un prim factor important, permitandu-le sa le pozitionezi exact cum iti este necesar, fara eforturi si miscari bruste si obositoare.

Lampa birou manichiura – cel mai mare ajutor pentru masa ta de lucru

Iti propunem lampa pentru masa de manichiura foarte puternica, la nivelul la care se poate vorbi despre perfectiune, exact ca si manichiurile pe care le vei crea in lumina sa. Avem lampi de birou cu lupa, cu LED-uri, tu doar citeste descrierile produselor, fii rabdatoare si lasa-ti imaginatia sa zburde pe unghiute. Vei crea unghii extraordinare, cu un consum redus de electricitate - totul este in avantajul tau: mai multe cliente si mai putin de plata pe factura!

Alege o lampa masa manichiura, un produs profesional, elegant si usor de manevrat!

Pe site-ul NailsUp intotdeauna gasesti ce cauti, iar noi iti punem la dispozitie descrieri si instructiuni pentru produse, precum si oferte, promotii, prin care sa iti rasplatim fidelitatea.

Iti livram rapid lampa birou pentru manichiuri profesionale, iti punem la dispozitie o gama variata de lampi, toate la fel de rezistente, usor de folosit si de pozitionat, asa cum te-am obisnuit pe Nails Up!

Lampa Birou Manichiura

Subcategorii

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active