Reduse

Reduse
Cadita Pedichiura

Cadita Pedichiura

Pedichiura este exact atat de importanta cat este si manichiura, tinuta, machiajul sau coafura. 

Pedichiura face parte din ritualul de ingrijire propriu-zis si, indiferent de anotimpul in care devine vizibila, trebuie sa te asiguri ca ai un aspect al pedichiurii ingrijit. 

Ideea de pedichiura nu se rezuma doar la unghii, ea cuprinde intreg piciorul, de la calcai, la degete si apoi la unghii. Pentru a fii sigura ca ai un aspect placut al pedichiurii, trebuie sa utilizezi intotdeauna ustensile pentru aceasta procedura. Nu este obligatoriu sa mergi la salon pentru o pedichiura reusita, magazinul Nails Up iti aduce salonul acasa: achizitoneaza o cadita pedichiura si produse pentru pedichiura de la noi, astfel vei obtine o pedichiura profesionala din confortul propriei locuinte. Daca lucrezi intr-un salon este cu atat mai important sa ai o cadita pedichiura pentru clientele tale. Produsele noastre iti permit sa obtii rezultate impecabile, in doar cativa pasi. 

Cadita de pedichiura nu este necesara doar atunci cand vrei sa iti faci pedichiura, ci si daca vrei sa te relaxezi dupa o zi lunga. Iti propunem o gama variata de cadite pedichiura pentru inumierea si relaxarea pielii.

Caditele noastre de pedichiura sunt confectionate din materiale rezistente, de inalta calitate si se regasesc in magazinul nostru cu diverse optiuni, de exemplu: cadita pedichiura cu hidromasaj. 

Avem intotdeauna produse pe gustul tau, la preturi accesibile si imbunatatim constant calitatea serviciilor noastre. De la geluri, oja sau apararatura, magazinul Nails Up iti pune la dispozitie produse de unde ai ce alege.

Cadita Pedichiura

Subcategorii

    Sunt 3 produse.

    Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

    Filtre active