• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    13 lei

    199 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

TIP TOP COAT

TIP PRIMER

TIP RUBBER BASE

CONSISTENTA

GELURI CONSTRUCTIE

AROME

DESIGN

CANTITATE / SET

Produse Slowianka

Când spunem Produse Slowianka, putem spune calitate la nivel superior!

Magazinul NailsUp te încântă cu o întreagă categorie destinată acestor produse atât de îndrăgite de către voi. Orice produs se face apreciat, doar după ce este utilizat și își arată adevărata capacitate sau rezistență, iar Produsele Slowianka și-au câștigat locul în topurile produselor de calitate tocmai din acest motiv. Slowianka este o marcă care conține produse diverse, iar în magazinul NailsUp vei putea găsi cu ușurință tot ce ai nevoie!

Produse Slowianka – calitatea primează! Comandă și te vei convinge!

Avem o varietate de topuri, iar preferatul clientelor fiind cel clasic Top Coat Slowianka - No Wipe 10ml, un top transparent, eficient și cu o rezistență ridicată, fiind un produs cu o vascozitate medie, care își arată eficiența chiar și într-o singură aplicare. Topurile au scopul de a fixa pe unghie produse, precum primer, bază, culoare și a sigila lucrarea, pentru a rezista cât mai mult timp.

Însă, cu adevarat speciale sunt topurile nuanțate și cele care conțin particule fine de sclipici, precum Top Unicorn Slowianka, prezent în 3 culori superbe: blue, rose și gold, sclipitor și perfect de purtat la un eveniment important din viața ta! Pentru a păstra un aer clasic, NailsUp recomandă Top Coat Matt Slowianka, ce oferă un finish mat, inedit și elegant!

Desigur, în magazinul nostru poți găsi șabloane Slowianka – calitate până la final!

Produsele Slowianka sunt produse profesionale ce pot fi folosite în salon sau chiar la tine acasă. Așa că gelurile de construcție Slowianka au fost realizate special pentru a-ți ușura activitatea, iar în magazinul nostru poți să te bucuri de o gamă vasta în nuanțe diverse, nude, rose și transparente. Dacă dorești să realizezi modele speciale florale pe unghii, atunci Arter Gel Slowianka este produsul de care ai nevoie, fiind un gel colorat și extrem de pigmentat. Ultimele, dar nu cele din urmă sunt ojele semipermanente Slowianka, acestea sunt prezente într-o mulțime de culori, perfecte pentru orice ocazie sau anotimp. Oja semipemanentă poate fi un înlocuitor perfect, dacă nu ai timpul necesar pentru o manichiură cu gel.

Alege să investești în produsele de calitate din magazinul NailsUp, pentru a putea realiza cele mai unice lucrări!

Se afiseaza 1 - 32 din 147 produse

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus