• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    100 lei

    1000 lei

Venalisa Neon

Nu am gasit nici un produs

Activezi în domeniul manichiurii și pedichiurii și te gândești cu ce să îți surprinzi clientele? Atunci îți recomandăm modele și nuanțe specifice de vară și culori îndrăznețe! NailsUp îți prezintă noua gamă de oje semipermanente Neon!

Alege gama Venalisa Neon, dacă vrei să fii "altfel"!

Îți prezentăm o gamă de culori fresh, specifice verii, cu care poți crea modele extravagante, îndrăznețe, ieșite din anonimat și care sunt în trend. Lasă în spate modelele clasice și optează pentru o manichiură superbă cu oja semipermanentă Neon! Se polimerizează rapid în lampa UV 120 secunde, iar în lampa LED 60 secunde, nu degajă căldură, deci, spune adio senzației de arsură! Arată la fel de bine lucioase, dar și mate!

Adaugă în colecția ta oja semipermanentă Neon!

Ojele semipermanente Neon au o rezistență de 3 – 4 săptămâni, consistența este medie, nu curg, ceea ce le fac ușor de folosit, iar culorile sunt WOW! De la roz-bombon, galben-lămâie și blue-marine la verdele natural și rozul trandafiriu.

Ieși din monotonie și alege manichiurile și pedichiurile cu personalitate, diferite, dar totuși simple, adăugând la trusa ta minunatele nuanțe Venalisa Neon, potrivite pentru toate persoanele îndrăznețe! Vă propunem să le căutați pe NailsUp și veți vedea de ce afirmăm acest lucru!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus