• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    16.9 lei

    24.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

Born Pretty

Se afiseaza 1 - 32 din 44 produse

Born Pretty, oja semipermanenta care nu are nevoie de alte prezentări, deoarece probabil deja o cunoașteți foarte bine, fiind o adevărată vedetă în rândul ojelor semipermanente de Top! Gama Born Pretty din magazinul NailsUp conține nuanțe pigmentate, rezistente, care nu se vor deteriora în timp! Odată aplicată pe unghii, oja semipermanentă Born Pretty va rămâne în stare perfectă până la 4 săptămâni, având un luciu care persistă.

Born Pretty – gama existentă în Top 3 cele mai căutate lacuri de unghii semipermanente

Dacă dorești să îți surprinzi clientele cu nuanțe fresh, atunci ai ajuns în locul perfect! Culorile ojelor semipermanente Born Pretty sunt perfecte oricărui anotimp, eveniment sau stare. Pentru a putea usca produsul, ai nevoie de lampa UV sau LED, iar timpul de polimerizare este unul scurt de aproximativ 30 secunde.

Ai încercat oja semipermanentă Born Pretty? Nu mai sta pe gânduri! Garantăm o manichiură perfectă!

Dacă dorești să te faci ușor remarcată, atunci alege să optezi pentru ojele semipermanente Born Pretty, intensitatea culorilor și rezistența acestora fac considerabil diferența. Dacă ești profesionistă sau începătoare, dacă le folosești în salon profesional sau acasă, aceste oje te vor uimi prin capacitatea lor de aplicare. Având o vâscozitate medie, aplicarea acestora este una ușoară, mai ales că sticluța vine împreună cu o pensulă specială, care te va ajuta să distribui în mod egal tot produsul pe suprafața unghiei, însă fără să alunece în zona cuticulei. Calitatea și prețul te vor face să testezi produsele Born Pretty și să te convingi că ojele semipermanente sunt varianta de nădejde, atunci când nu dorești clasicul gel, care nu se aplică într-un timp atât de scurt.

Dacă îți dorești să încerci și produse premium, acum este momentul să alegi nuanțele tale preferate și să îți dai frâu liber realizând cele mai spectaculoase manichiuri!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus