• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    10 lei

    24 lei

MARCA

CANTITATE

TIP PRIMER

Tratamente Unghii

Se afiseaza 1 - 15 din 15 produse

Unele unghiuțe se rup, pentru că sunt moi, se exfoliază, sunt terne, având o culoare nenaturală, dar nu trebuie să te panichezi! Trebuie să apelezi la tratamente unghii, pentru a le “vindeca” de aceste mici probleme. De aceea, intră pe site-ul nostru la categoria Tratamente Unghii și sigur este unul potrivit pentru problema ta! De la ulei pentru cuticule, la tratament cu vitamine - va hidrata și întări în mod natural unghiile, oferindu-le flexibilitate, prevenindu-le ruperea, calciu - reduce problema cuticulelor dure, iritațiilor și previne crăparea și uscarea unghiilor, balsamul Green SPA Silcare este perfect pentru regenerare, hidratare, antioxidant, îmbunătățind elasticitatea și stimulând proprietățile de creștere, tratament pentru iluminarea unghiei.

Tratamente Unghii – produsele la care NU trebuie să spui PAS!

Așa cum corpul are nevoie de nutrienți, la fel și unghiile. Pe lângă nutrienții luați din ceea ce consumăm, poți să folosești și un lac tratament unghii, care are în compoziția sa vitamine, biotină, calciu, zinc, etc.

Lac Tratament Unghii  - prietenul unghiilor tale

Pe lângă acestea, te sfătuim să iei o pauza de 1 - 2 săptămâni și să lași timp unghiei să se refacă. Taie unghiile scurt, pentru a reduce riscul de rupere, (reține că este recomandat să-ți tai unghiile, imediat după baie, pentru că atunci unghia este mai flexibilă), aplică pe mâini o cremă hidratantă o dată pe zi, mai ales dacă stai cu mâinile mult în apă sau dacă ai obiceiul să ți le rozi. Evită să rupi straturile de unghii, pentru a nu le deteriora și mai mult. Unghiile casante pot fi un semn de lipsă de hidratare, de aceea, asigură-te că bei destule lichide în fiecare zi!

Vizitează-ne site-ul și adaugă la trusa de manichiură un tratament pentru unghii din gama noastră!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus