Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    10 lei

    24.9 lei

Tratamente Unghii

Unele unghiute se rup, pentru ca sunt moi, se exfoliaza, sunt terne, avand o culoare nenaturala, dar nu trebuie sa te panichezi! Trebuie sa apelezi la tratamente unghii, pentru a le “vindeca” de aceste mici probleme. De aceea, intra pe site-ul nostru la categoria Tratamente Unghii si sigur este unul potrivit pentru problema ta! De la ulei pentru cuticule, la tratament cu vitamine - va hidrata si intari in mod natural unghiile, oferindu-le flexibilitate, prevenindu-le ruperea, calciu - reduce problema cuticulelor dure, iritațiilor și previne crăparea și uscarea unghiilor, balsamul GREEN SPA SILCARE este perfect pentru regenerare, hidratare, antioxidant, imbunatatind elasticitatea si stimuland proprietatile de crestere, tratament pentru iluminarea unghiei.

Tratamente Unghii – produsele la care NU trebuie sa spui PAS!

Asa cum corpul are nevoie de nutrienti, la fel si unghiile. Pe langa nutrientii luati din ceea ce consumam, poti sa folosesti si un lac tratament unghii, care are in compozitia sa vitamine, biotina, calciu, zinc, etc.

Lac Tratament Unghii  - prietenul unghiilor tale

Pe langa acestea, te sfatuim sa iei o pauza de 1 - 2 saptamani si sa lasi timp unghiei sa se refaca. Taie unghiile scurt, pentru a reduce riscul de rupere, (retine ca este recomandat sa-ti tai unghiile imediat dupa baie, pentru ca atunci unghia este mai flexibila), aplica pe maini o crema hidratanta o data pe zi, mai ales daca stai cu mainile mult in apa sau daca ai obiceiul sa-ti rozi unghiile. Evita sa rupi straturile de unghii, pentru a nu le deteriora si mai mult. Unghiile casante pot fi un semn de lipsa de hidratare, de aceea, asigura-te ca bei destule lichide in fiecare zi!

Viziteaza-ne site-ul si adauga la trusa de manichiura un tratament pentru unghii din gama noastra!

Se afiseaza 1-12 din 20 produs(e)
Navigheaza sus