Gel UV Roniki

Gel UV Roniki | NailsUp.ro

Vrei sa incerci o manichiura cu gel? Atunci, ai incredere in propunerea noastra! Gel UV Roniki este una dintre cele mai bune alegeri! De ce, te vei intreba? Argumentam imediat: daca te afli la inceput de drum, acest gel are o consistenta elastica, autonivelanta si usor de modelat pe intreg patul unghial, dar este perfect si pentru voi, cele ce ati evoluat deja in realizarea extensei unghiei. Cu ajutorul acestui gel UV Roniki poti executa constructia pe sablon, deoarece nu aluneca in zona cuticulei, iar astfel vei realiza manichiuri cu adevarat spectaculoase.

Gel UV Roniki – cea mai buna alegere pentru o manichiura durabila

Pe NailsUp gasiti o gama variata de culori: de la alb clear, nud, maro, roz deschis, alb laptos, la roz trandafiriu, lila, chiar si rosu, culori ideale pentru a fi purtate ca atare, sau perfecte pentru modelul French.

Daca manichiura este realizata corect, produsele au fost aplicate in strat subtire si fixate adecvat de fiecare data, manichiura cu gel UV poate dura chiar pana la patru-cinci saptamani, fara a se zgaria sau exfolia.

Alege Gel UV Roniki si vei avea numai avantaje: durata mare, in functie si de cresterea unghiei, uscare si fixare rapide sub lampa UV in maxim doua minute, pentru extensii, bazeaza-te pe acel gel si nu vei regreta!, aplicarea este inodora, este usor de curatat, daca ai probleme cu unghiile, acesta ajuta la intarirea lor şi, totodată, stimuleaza cresterea acestora. Daca te gandesti ca manichiura cu gel poate avea efecte secundare precum ridarea sau patarea pielii de pe maini, desi datorita nivelului scazut de raze UV, acest lucru este imposibil, pentru un plus de siguranta si confort, se poate aplica pe maini un strat de protectie solara.

Intra pe NailsUp si, cu siguranta, vei avea de unde alege!

Gel UV Roniki

Subcategorii

Sunt 47 produse.

Se afiseaza 1-12 din 47 produs(e)

Filtre active