2M Beauty

2M Beauty | NailsUp.ro

Magazinul nostru on-line va pune la dispozitie gama de oje semipermanente cu gel, 2M Beauty, un super gel folosit deseori de catre profesionistii in manichiura, gratie densitatii medii pe care o are. Inca un avantaj este ca nu deterioreaza unghia naturala, in plus, datorita compozitiei sale,  aceasta oja semipermanenta cu gel 2M Beauty acopera micile imperfectiuni ale unghiei, si, in timp, o intareste.

Dureaza chiar pana la cinci saptamani, in lampa UV, timpul de polimerizare este de 2 min, iar in lampa UV/LED, de doar 1 minut.  2M Beauty este gama ideala daca esti in cautare de baze naturale, pentru manichiura French, top-uri ce ofera un super luciu, topuri mate ce pot fi folosite si peste ojele semipermanente, baze incolore dar si nuante de rose si nude, baze tratament ce ajuta la intarirea unghiei natural, fiind un mare ajutor pentru unghiile cu probleme. Surpriza vine acum: aceasta gama are si mini-sticlute de 5 ml, cu aceleasi culori, baze si topuri, potrivite pentru a fi luate in deplasare, atunci cand pleci in concediu, sau mergi la domiciliul clientei.

Daca vrei o manichiura perfecta, lucioasa, care nu crapa, din contra, dureaza pana la patru sau chiar cinci saptamani, se aplica si se modeleaza usor, astfel, poti crea modele deosebite, french sau chiar cu aplicatii, ai facut alegerea corecta, iar noi iti garantam ca vei atrage admiratia persoanelor din jurul tau!

Ce zici? Te-am convins? Nu mai ezita si incearca gama 2M Beauty, chiar daca esti la inceput de drum sau ai deja o cariera in acest domeniu, nu vei regreta! 

2M Beauty

Subcategorii

Sunt 23 produse.

Se afiseaza 1-12 din 23 produs(e)

Filtre active