2M Beauty

2M Beauty - Oja semipermanenta 2M | NailsUp.ro

Magazinul nostru on-line va pune la dispozitie gama de oje semipermanente 2M Beauty, un super gel folosit deseori de catre profesionistii in manichiura, gratie densitatii medii pe care o are. Nu deterioreaza unghia naturala, in plus, datorita compozitiei sale, aceasta oja semipermanenta 2M acopera micile imperfectiuni ale unghiei, si, in timp, o intareste.

Incearca gama 2M Beauty si vei intelege diferenta!

De ce sa alegi aceasta gama? Dureaza chiar pana la cinci saptamani, timpul de polimerizare in lampa UV este de doua minute, iar in lampa UV/LED, de doar un minut.  2M Beauty este gama ideala daca esti in cautare de baze naturale, pentru manichiura French, top-uri ce ofera un super luciu, topuri mate ce pot fi folosite si peste ojele semipermanente, baze incolore dar si nuante de rose si nude, baze tratament ce ajuta la intarirea unghiei natural, fiind un mare ajutor pentru unghiile cu probleme. Surpriza vine acum: aceasta gama are si mini-sticlute de 5 ml, cu aceleasi culori, baze si topuri, potrivite pentru a fi luate in deplasare, atunci cand pleci in concediu, sau mergi la domiciliul clientei.

Oja semipermanenta 2M – alegerea ta perfecta, pentru manichiuri perfecte!

Daca vrei o manichiura perfecta, lucioasa, care nu crapa, din contra, dureaza pana la patru sau chiar cinci saptamani, se aplica si se modeleaza usor, astfel, poti crea modele deosebite, french sau chiar cu aplicatii, ai facut alegerea corecta, iar noi iti garantam ca vei atrage admiratia persoanelor din jurul tau!

Ce zici? Te-am convins? Nu mai ezita si incearca gama 2M Beauty, chiar daca esti la inceput de drum sau ai deja o cariera in acest domeniu, nu vei regreta!

2M Beauty

Subcategorii

Sunt 24 produse.

Se afiseaza 1-12 din 24 produs(e)

Filtre active