Latino Nails

Latino Nails | NailsUp.ro

Latino Nails, o gama de geluri foarte cautata, atat de catre persoanele incepatoare in domeniul manichiurii, cat si de catre cele profesioniste. De ce?, va veti intreba…

In primul rand, sunt ambalate in cutii, iar acest lucru semnifica un mare avantaj, astfel ca, poti sa folosesti gelul cu usurinta, fara efortul de a stoarce din tub un produs extrem de vascos, chiar si ultima cantitate din recipient, fara sa se arunce nimic, iar surplusul de pe spatula se poate pune inapoi in recipient  (nu si în tub).

Stiai ca brandul Latino Nails este unul 100% romanesc?

Pe langa acest aspect, este un produs foarte bun, pentru ca se modeleaza destul de usor, acest lucru fiind un mare avantaj pentru persoanele incepatoare, aderenta este impecabila, rezistenta este impecabila, il puteti folosi atat pentru constructie, cat si pentru intretinerea unghiilor, nu curge.

Latino Nails este o gama luxoasa, ce se foloseste mai mult in saloane, dar, daca esti o persoana indrazneata, careia ii plac provocarile, chiar daca esti la inceput de drum in acest domeniu, nu zice PAS! Incearca!

Culorile sunt absolut ”delicioase”! Gasesti albul perfect, albul laptos, nude-ul cautat de catre multe cliente, roz trandafiriu, alb ice, etc.

Cum se aplica? Dupa pregatirea in prealabil a unghiilor si aplicarea bazei, folositi pensula Latino Acrygel cu doua capete pentru dozarea materialului Acrygel Latino Nails, aplicati pe unghie cu ajutorul spatulei si modelati materialul prin miscari de tapotare cu pensula umeda, apoi polimerizati in lampa LED. Rezultatul la fi uimitor!

Intrati pe NailsUp si comandati aceasta gama de geluri, si, veti vedea diferenta, cat de usor se aseaza pe unghie!

Latino Nails

Subcategorii

Sunt 14 produse.

Se afiseaza 1-12 din 14 produs(e)

Filtre active