Brillbird

Brillbird - Gel de Unghii Brillbird  | NailsUp.ro

Gama Brillbird cuprinde de la spray-ul pentru pregatire a unghiei, primer cu acid si fara acid, geluri cu fixare si fara fixare, baze ce au culori foarte cautate, topuri mate, geluri la cutiuta, dar si la tub, pe scurt, o gama ce cuprinde tot ce ai nevoie, pentru inceputul unei cariere in manichiura.

Iar cel din urma produs aparut pe piata, de la brandul Brillbird, pe care il poti comanda de pe NailsUP, este WOW!

Miraculosul Future Gel combina si imbunatateste cele mai iubite caracteristici ale gelurilor si ale acrylului de constructie: nu arde, este extrem de rezistent, nu are miros si nu curge. In plus, la acest gel de unghii Brillbird nu apar bule de aer, nu-si schimba nuanta si nu lasa pete. Este ideal pentru orice forma de unghii dar si pentru intretinerea unghiilor crescute. Se poate pili usor, ajunge sa folosesti o pila de duritate mica, de exemplu pila 180/180. Acest produs este un gel hybrid ultramodern, care va revolutiona munca voastra in salon, este disponibil in nuante de alb, cover, transparent si clear pink.

Comanda acest gel de unghii Brillbird, si vei observa diferenta!

Gama Brillbird este recomandata atat incepatoarelor cat si profesionistelor, produsele fiind usor de folosit, rezistente si calitative, culorile sunt cele de baza, cu siguranta nu vei da gres in realizarea modelelor sau unui french.

Nu mai sta pe ganduri! Intra pe NailsUp, la categoria Brillbird si comanda tot ce ai nevoie pentru a incepe o cariera de succes in domeniul manichiurii!

Brillbird

Subcategorii

Sunt 31 produse.

Se afiseaza 1-12 din 31 produs(e)

Filtre active

Brillbird

Primer 2 fără Acid Brillbird 15ml

Soluția de pregătire Primer 2 are capacitatea de a a absorbi umezeala unghiei făcând posibilă lipirea corectă pe unghii a gelurilor, prafurilor acrylice sau a gel&lacurilor. Acest Primer nu conține acid și după uscare rămâne puțin lipicios. Este recomandat pentru toate tipurile de unghii.

45,90 lei Pret
Brillbird

Mani Gel Extra Latte White – Rubber Base – 8ml

Noul Rubber Base by BrillBird! Familia produselor pentru întărirea unghiilor naturale, s-a dezvoltat conform ultimelor tendințe, și s-a obținut cea mai bună variantă a mult iubitei game de Mani Gel.

69,00 lei Pret
Brillbird

Mani Gel Extra Cover Light – Rubber Base – 8ml

Noul Rubber Base by BrillBird! Familia produselor pentru întărirea unghiilor naturale, s-a dezvoltat conform ultimelor tendințe, și s-a obținut cea mai bună variantă a mult iubitei game de Mani Gel.

69,00 lei Pret