Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    38.9 lei

    209.9 lei

Crystal Nails

Daca esti deja profesionista in domeniul manichiurii, inseamna ca iti este cunoscut brandul Crystal Nails, pe care il poti comanda de pe NailsUp. Daca nu il recunosti, iti povestim imediat despre el!

Crystal Nails – se afla in top 3 cele mai folosite geluri

Crystal Nails este unul dintre cele mai recunoscute branduri pentru unghii tehnice din Romania si se afla in preferintele manichiuristelor din saloanele de specialitate. Intr-adevar, gama este putin mai scumpa fata de altele, dar, calitatea primeaza intotdeauna! Ideal este sa folosesti produse profesionale, pentru ca iti doresti sa revina clientele, ba chiar sa iti faca si recomandari, nu?

Gel Unghii Crystal  - cel mai potrivit gel pentru modelul Baby Boomer

Tocmai de aceea, iti propunem sa alegi produse din gama Crystal Nails, incepand de la gelurile pentru intarirea unghiilor, dizolvabile, flexibile, cu fixare. Sunt recomandate pentru intarirea unghiilor, pentru acoperire totala si pentru tehnica Baby Boomer, gelurile de luciu, fără fixare, cu densitate medie, ce nu se îngălbenesc, recomandate pentru aplicarea pe unghii construite cu gel sau portelan, nu in ultimul rand gelurile de constructie cu efect natural, dezvoltate special pentru intretinere, dense, care pot fi arcuite usor, iar culorile sunt dintre cele mai cautate.

Clientele vor fi multumite, si, de fiecare data iti vor propune modele ce contin acest gel pentru unghii Crystal, incat le vei comanda frecvent pe NailsUp, iar noi ti le vom livra in timp util!

Comanda-le la un click distanta, nu mai sta pe ganduri, iar agenda ta se va umple de programari!

Se afiseaza 1-12 din 22 produs(e)
Navigheaza sus