• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    38 lei

    38 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

HEMA FREE

Hema Free - Produse fara HEMA

Se afiseaza 1 - 20 din 20 produse

Hema Free este un ingredient des utilizat în produsele de manichiură, însă folosit în cantități necorespunzătoare acesta poate fi dăunător patului unghial și al sănătății unghiilor pe termen lung. NailsUp vine cu o soluție perfectă și va încânta cu noua subcategorie destinată ție! Aici gășești produse Hema Free, adică fără nici un fel de substanță adăugată! Fie că este vorba despre manichiură sau pedichiură, îngrijirea este la fel de importantă, iar dacă ne putem feri de produsele ce ne pot afecta, de ce nu să nu o facem?!

Hema Free – produsul minune pentru manichiura sensibilă

Produsele fără Hema din magazinul NailsUp se pot folosi la fel ca până acum, însă având o substanță în minus. De menționat este că ingredientul Hema nu este dăunător atunci când apare în lista de ingrediente, doar dacă este adăugat în cantități mult prea mari. Însă, de acum nu trebuie să vă mai faceți griji deloc privind acest aspect, datorită produselor Hema Free! Aici gășiți oje semipermanente în culori perfecte pentru orice anotimp,  dar și cleaner pentru degresarea corectă a unghiilor!

Ai făcut cunoștință cu produsele fără Hema? Sunt la un click distanță!

Nu ezitați să încercați toate produsele din subcategoria noastră, destinată unghiilor sensibile și nu numai. Alergiile nu vor mai apărea, iar patul unghial nu va fi afectat de substanțe prea acide, ceea ce te va ajuta în păstrarea unor unghii sănătoase și cu un aspect îngrijit pentru cât mai mult timp!

Dacă unghiile tale sunt sensibile și nu poți să folosești oja semipermanentă clasică, nu te panica! Avem produse fără hema destinate acestui tip de unghii! Nu le-ai încercat? Niciodată nu este prea târziu! Comandă-le și noi ne ocupăm să ajungă într-un timp cât mai scurt în posesia ta!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus