Hema Free - Produse fara HEMA

Hema Free - Produse fara Hema | NailsUp.ro

Hema Free este un ingredient des utilizat in produsele de manichiura, insa folosit in cantitati necorespunzatoare acesta poate fi daunator patului unghial si al sanatatii unghiilor pe termen lung. NailsUp vine cu o solutie perfecta si va incanta cu noua subcategorie destinata voua! Aici gasiti produse Hema Free, adica fara nici un fel substanta adaugata! Fie ca este vorba despre manichiura sau pedichiura, ingrijirea este la fel de importanta, iar daca ne putem feri de produse ce pot afecta, de ce nu sa nu o facem ?!

Hema Free – produsul minune pentru manichiura sensibila

Produsele fara Hema din magazinul NailsUP se pot folosi la fel ca pana acum, insa avand cu un produs in minus. De mentionat este ca ingredientul Hema nu este daunator  atunci cand apare in lista de ingrediente, doar daca este adaugat in cantitati mult prea mari. Insa, de acum nu trebuie sa va mai faceti griji deloc privind acest aspect, datorita produselor Hema Free! Aici gasiti oje semipermanente in culori perfecte pentru orice anotimp,  dar si cleaner pentru degresarea  corecta a unghiilor!

Ai facut cunostinta cu produsele fara Hema? Sunt la un click distanta!

Nu ezitati sa incercati toate produsele din subcategoria noastra, destinata unghiilor sensibile si nu numai. Alergiile nu vor mai aparea, iar patul unghial nu va fi afectat de substante prea acide, ceea ce te va ajuta in pastrarea unor unghii sanatoase si cu un spect ingrijit pentru cat mai mult timp!

Daca unghiile tale sunt sensibile si nu poti sa folosesti oja semipermanenta clasica, nu te panica! Avem produse fara hema destiate acestui tip de unghii! Nu le-ai incercat? Niciodata nu este prea tarziu! Comanda-le si noi ne ocupam sa ajunga intr-un timp cat mai scurt in posesia ta!

Hema Free - Produse fara HEMA

Subcategorii

Sunt 23 produse.

Se afiseaza 1-12 din 23 produs(e)

Filtre active