Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Pret

Pret

  • 29,00 lei - 100,00 lei

NailsUp Gel UV

NailsUp Gel UV | NailsUp.ro

NailsUp Gel UV este o varianta pe care trebuie sa o incerci, chiar daca esti incepatoare sau profesionista! Gelurile UV confera un strat cu o plasticitate crescuta, mai dura, iar aplicarea se face in cantitate mai mare in zona apex, comparativ cu ojele semipermanente. Retine ca unghia se comporta la fel sub straturile de material utilizat, fie el gel UV sau oja semipermanenta.

Daca alegi unghii lungi si extreme ai nevoie de un gel uv dens, care nu curge si poti sa-l modelezi mai mult timp. Pentru unghii false scurte si medii poti sa folosesti un gel de unghii cu densitate medie, care se autoniveleaza mai rapid. Daca ai probleme cu ruperea unghiilor, foloseste NailsUp Gel UV care este foarte rezistent la apa, la lovituri si la uzura. Daca esti incepatoare probabil ca iti e mai usor sa lucrezi cu geluri mai fluide cu densitate medie, deoarece acestea se autoniveleaza frumos pe unghiile clientei. Dupa ce te-ai obisnuit, poți sa descoperi avantajele gelurilor dense si a celor pe care poti realiza picturi sau modelul french. Timpul de uscare al gelurilor de constructie in lampa UV este de doua minute sau 60 de secunde la lampa LED.

NailsUp Gel UV – locul virtual potrivit pentru alegerea celui mai bun produs

La categoria NailsUp Gel UV gasesti gel de camuflaj 3 in 1care se foloseste pentru a ascunde petele si imperfectiunile, nude, alb clear, alb laptos sau piersica, dar si gel pentru pictura sau french.

Fii indrazneata! Alege NailsUp Gel UV pentru urmatorul model de unghii, chiar daca este pentru tine sau pentru o clienta, si vei atrage privile!

NailsUp Gel UV

Subcategorii

Sunt 104 produse.

Se afiseaza 1-12 din 104 produs(e)

Filtre active