• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    12.5 lei

    12.5 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

Venalisa VIP 2

Se afiseaza 1 - 32 din 35 produse

Manichiura cu ojă semipermanentă este din ce în ce mai populară în rândul femeilor! Gama Venalisa VIP 2 este cea mai potrivită ojă semipermanentă, dacă vrei o manichiură perfectă, cu un luciu care va dura până la patru săptămâni, având o durabilitate mare, indiferent de treburile pe care trebuie să le faci zi de zi.

Gama Venalisa VIP 2 – o paletă de culori pentru toate gusturile

Oja Venalisa cuprinte o varietate de culori: dacă ești adepta culorilor nude – găsești cele mai frumoase culori de maro, bej, crem pal și rose trandafiriu. Dacă optezi pentru varianta clasică, atunci poți alege din nuanțele de gri, de la deschis până la închis, sau vrei să ieși în evidență – alege roșul aprins, albastru electric sau movul perfect!

Oja Venalisa – un must have al manichiurii actuale

Manichiura ta primește numai laude? Înseamnă că Venalisa Vip 2 se află deja în trusa ta persoanală sau că manichiurista a ales una dintre cele mai bune oje semipermanente! Gama VIP 2 întrunește toate aspectele: se așează ușor pe unghii, culorile sunt pigmentate, este durabilă și luciul rămâne perfect săptămâni la rând.

Accesează NailsUp, caută produsele pentru manichiură Venalisa VIP2, ”răsfoiește” paginile și citește despre ele, comandă-le și convinge-te de calitatea lor, apoi cere feedback-ul clientelor! Vei rămâne uimită de entuziasmul lor, tu vei fi mulțumită și mândră de alegerea făcută, iar noi suntem fericiți că plasezi comenzi frecvent!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus