• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    12.5 lei

    59 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

HEMA FREE

Venalisa VIP 4

Se afiseaza 1 - 32 din 43 produse

Gama Venalisa VIP 4 a ajuns în trusa ta? Dacă da, felicitări pentru alegerea făcută! Încă nu? Atunci, acum este momentul să alegi calitatea la cel mai bun preț! Oja Venalisa este cea mai potrivită ojă semipermanentă, dacă vrei unghii perfecte, cu un luciu care va dura până la patru săptămâni, având o durabilitate mare, indiferent de treburile pe care trebuie să le faci zi de zi.

Gama Venalisa VIP 4 – culori perfecte pentru modelul french!

Vrei să ai o manichiură ”de invidiat”, care primește numai laude? Atunci, folosește VIP 4 pentru tine, dacă ai ales să nu mai vizitezi salonul! Sau pentru tine, cea care ești manichiuristă și vrei ca portofoliul de cliente să crească, este una dintre cele mai căutate game, care nu trebuie să lipsească din paletarul tău!

Oja Venalisa – una dintre cele mai iubite game de pe NailsUp

De ce să optezi pentru Venalisa VIP 4? Pe lângă caracteristicile generale: durata acesteia este de patru sau cinci săptămâni, în funcție de fiecare persoană, de ceea ce face în viață de zi cu zi; se aplică și se usucă la fel de ușor ca altele, nu crapă și nu se zgârie, nu atacă unghia naturală, este cea mai potrivită gamă pentru modelul French, deoarece are multe culori specifice acestuia.

Dar, dacă vrei roșul aprins sau grena-ul perfect, movul închis sau lila, le găsești tot în gama VIP 4! Practic cuprinde culorile potrivite pentru toate gusturile!

Folosește oja Venalisa, iar manichiura ta va ieși din anonimat cu siguranță!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus