Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Pret

Pret

  • 12,00 lei - 13,00 lei

Venalisa VIP 4

Venalisa VIP 4 - Oja Venalisa | NailsUp.ro

Gama Venalisa VIP 4 a ajuns in trusa ta? Daca ta, Felicitari pentru alegerea facuta! Inca nu? Atunci, acum este momentul sa alegi calitatea la cel mai bun pret! Oja Venalisa este cea mai potrivita oja semipermanenta, daca vrei o unghii perfecte, cu un luciu ce va dura pana la patru saptamani, si o durabilitate mare, indiferent de treburile pe care trebuie sa le faci zi de zi.

Gama Venalisa VIP 4 – culori perfecte pentru  modelul french

Vrei sa ai o manichiura ”de invidiat”, care primeste numai laude? Atunci, foloseste VIP 4 pentru tine, daca ai ales sa nu mai vizitezi salonul! Sau pentru tine, cea care esti manichiurista, si vrei ca portofoliul de cliente sa creasca, este una dintre cele mai cautate game, ce nu trebuie sa lipseasca din paletarul tau!

Oja Venalisa – una dintre cele mai iubite game de pe NailsUp

De ce sa optezi pentru Venalisa VIP 4? Pe langa caracteristice generale: durata acesteia este de patru sau cinci saptamani, in functie de fiecare persoana, de ceea ce face in viata de zi cu zi; se aplica si se usuca la fel de usor ca altele, nu crapa si nu se zgaraie, nu ataca unghia naturala, este cea mai potrivita gama pentru modelul French, deoarece are multe culori specifice acestuia.

Dar, daca vrei rosul aprins, sau grena-ul perfect, movul inchis sau lila, le gasesti tot in gama VIP 4, practic, cuprinde culorile potrivite pentru toate gusturile!

Foloseste oja Venalisa, iar manichiura ta va iesi din anonimat cu siguranta!

Venalisa VIP 4

Subcategorii

Sunt 60 produse.

Se afiseaza 1-12 din 60 produs(e)

Filtre active