Paletare Unghii

Paletare Unghii - Paleta Culori Unghii | NailsUp.ro

Ai finalizat cursul pentru manichiura si pedichiura? Felicitari! Comanda-ti paletare unghii si incepe sa exersezi tehnica formata si modelele pe care ti le imaginezi,  pentru a deveni din ce in ce mai buna in realizarea manichiurii perfecte!

Paletare Unghii – ajutorul tau de nadejde in manichiura profesionala

Pe NailsUp gasesti paletare unghii la seturi de 24, 50, 120, sau 150 de bucati, cu tipsuri ovale, coroana, pe inel sau spirala, margareta, sau cu lant sau model inel.

Orice model din categoria de paletare unghii vei alege, vei putea executa tehnica sau pictura dorite de catre tine, fara a afecta rezulatatul si fara a modifica nuanta aplicata pe tipsul de tip unghie falsa, pentru ca imita perfect unghia, fiind confectionate din materiale ce respeca cel mai inalt standard de calitate, de aici si rezistenta sa in timp.

Comanda o paleta culori unghii pentru a-ti expune modelele gandite, apoi prezint-o clientelelor pentru a alege!

Ai achizitionat culori noi la ojele semipermanente? Atunci aplica-le pe o paleta de culori unghii si surprinde-ti clientele cu noi modele gandite de catre tine, astfel devenind originale! In timp ce pregatesti unghiutele, dai forma si cureti cuticula, clienta se poate inspira din ceea ce propui tu pe propria paleta de culori pentru unghii, si iti va spune ceea ce isi doreste, iar rezultatul va fi WOW!

Un model de paletare unghii ”mai altfel” este cel stil inel. Imediat ce ai primit noile culori comandate, iei acest tips, aplici oja semipermanenta pe el, apoi fixezi inelul pe capacul pensulei si GATA! Aseaja oja in raftul tau si cu siguranta, colectia ta va atrage atentia clientelor!

Paletare Unghii

Subcategorii

Sunt 15 produse.

Se afiseaza 1-12 din 15 produs(e)

Filtre active