Kit Epilare Ceara

Kit Epilare Ceara | NailsUp.ro

Esti cosmeticiana si cauti un kit epilare ceara? Esti in locul potrivit!

Epilatul cu ceara este, inca, una dintre metodele cele mai cerute in saloane, dar si in particular , acasa. Epileaza-te cu ceara si vei sta fara griji!– si fara fire de par – chiar si pana la sase saptamani, in functie de metabolismul fiecaruia.

Epilarea cu ceara are numai avantaje: indeparteaza firele de par de la radacina, - parul este indepartat de la folicul, asta inseamna ca, atunci cand acesta se regenereaza si creste din nou, o face cu un capat fin, conic - in cazul metodei cu aparatul de ras, firele de par sunt taiate aproape de nivelul pielii. Un alt avantaj ar fi ca: pielea ramane fina mai mult timp, nu doar doua-trei zile, ca in cazul lamei, firele de par cresc din ce in ce mai rare, firul de par se subtiaza si nu ramane sub piele. Stiai ca, atunci când te epilezi cu ceara, beneficiezi si de rasfatul unei exfolieri fine a pielii, ca parte din procesul de epilare? Asta inseamna ca zona epilata cu ceara va fi neteda, radianta, curata si proaspata.

Comanda un kit epilare ceara pentru a-l folosi in confortul de acasa

Si, pentru ca ne-am gandit la persoanele care vor sa incerce această metoda, dar si la cele deja experimentate, am creat nu un kit epilare ceara, ci mult mai multe, in functie de ceea ce are nevoie fiecare dintre voi!

Ce includ acestea? In primul rand ceara, sub forma de granule sau la tub, cu diverse arome naturale, pentru o epilare relaxanta, incalzitorul de ceara/parafina, spatule din lemn, ce te ajuta sa iei cantitatea dorita de ceara, rola-banda pentru epilat, loțiunea sau uleiul hidratant, pe care le folosesti la final, parafina, manusi sau botosi pentru folosirea parafinei.

Te-ai decis? Ce kit epilare ceara alegi? Noi ne ocupam de livrare in cel mai scurt timp posibil!

Kit Epilare Ceara

Subcategorii

Sunt 11 produse.

Se afiseaza 1-11 din 11 produs(e)

Filtre active