• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    100 lei

    1000 lei

MARCA

Magnet Unghii Cat Eye

Se afiseaza 1 - 14 din 14 produse

Tendințele în manichiură evoluează cu schimbarea fiecărui sezon! Să deții în trusa ta un magnet unghii cat eye este un must have!

Inițial, ai nevoie și de lac magnetic - conține pulbere sau particule de fier care, expuse unui magnet le afectează, obtinandu-se forme negre în funcție de modelul dorit (linii drepte, linii odulate, zig-zag, stele, spirale, samd). Atunci când este aplicat pe unghie lacul, pare destul de obișnuit, dar magia se întâmplă atunci când vei ține acest magnet cat eye peste unghie 10 - 20 de secunde. Folosite împreună, poți crea modele 3D pe unghii în nuanțele elegante ale artei metalice.

Magnet Unghii Cat Eye – cea mai folosită ustensilă în manichiura profesională

Procedeul este foarte simplu: după ce ai curățat unghia și ai pregătit-o cu primer și bază, se aplică cât mai atent un strat de lac de unghii magnetic, fără a se utiliza însă magnetul - acest strat subțire se lasă aproximativ 1 minut să se usuce.

Ai comandat modelul preferat de magnet pentru unghii?

Pe NailsUp găsești o gamă variată: care crează linii drepte, oblige, în zig-zag, sau chiar sub formă de inima, etc.

Aplică al doilea strat de lac magnetic, care de data asta va fi mai gros decât primul. Înainte de a se usca, utilizează magnetul din dotare. Ce este însă important: să păstrezi cât mai fix magnetul desupra unghiei cu ojă, la o distanță de 3-5mm. Ai grijă să nu atingi cu magnetul suprafața unghiei! Menține magnetul în jur de 20 secunde nemișcat deasupra unghiilor, până când sunt atrase particulele sau pudra de fier din ojă, obținându-se astfel modelul configurat. Așteaptă câteva minute până când lacul de pe unghii este uscat complet, apoi aplică un strat de top coat pentru a proteja manichiura, pentru un finish strălucitor și pentru o manichiură mai durabilă.

Nu deții un magnet pentru unghii cat eye? Te-am făcut curioasă? Nu mai sta pe gânduri și comandă! În plus, ai la dispoziție mai multe modele!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus