Servetele Unghii

Servetele Unghii - Servetele Manichiura | NailsUp.ro

In ultimii ani, oja clasica a pierdut teren in favoarea manichiurii cu oja semipermanenta sau a celei cu gel. Dar, pentru ca manichiura profesionala sa fie perfecta, pe langa celelalte produse pe care le folosesti, nu uita sa achizitionezi servetele pentru unghii!

Tot mai multe femei apeleaza la aceasta alternativa, datorita avantajelor pe care le ofera manichiura profesionala. Si, pentru ca multe dintre voi ati hotarat sa va achizitionati pentru uz personal kitul cu tot ceea ce aveti nevoie, ne-am gandit sa va amintim si de acest produs, care NU trebuie sa lipseasca din trusa personala: servetele pentru manichiura sunt la fel de importante ca si restul produselor.

Adauga in trusa personala servetele pentru unghii, si manichiura va fi perfecta!

Pregatirea unghiei este un pas foarte important, chiar esential pentru durata si aspectul manichiurii, mai ales cand doresti ca aceasta sa arate impecabil cat mai mult timp si, mai ales pentru sanatatea unghiilor tale. Initial, unghia se taie, se pileste si capata forma dorita. Cuticulele se imping sau se taie (dupa preferinte).

Cat de importanta este folosirea unor servetele pentru manichiura?

Dupa ce ai curatat unghiile, un pas esential pentru ca rezultatul sa fie unul spectaculos, este folosirea servetelelor pentru unghii!

Vino cu un servetel umezit cu o solutie speciala de curatare,  sterge unghiile, cuticulele si zonele adiacente. Este foarte important ca orice rest sa se indeparteze cu atentie! Desi nu e absolut necesar, se poate aplica cu un alt servetel sau cu o pensula o solutie de degresare (primer), care va face ca fiecare unghie sa fie perfect uscata si gata pentru urmatorul pas.

Pe NailsUp gasesti seturi mici dar si mari de servetele pentru manchiura, sau role deja perforate individual, chiar si rola cearceaf pentru masa.

Daca la inceput poti apela la serviciile unui specialist, cu timpul, poti invata sa-ti realizezi propria manichiura. Primul pas este achizitia unui kit pentru manichiura, de pe NailsUp!

 

Servetele Unghii

Subcategorii

Filtre active