Degresant Unghii,Cleaner - Acetona Unghii

Degresant Unghii,Cleaner - Acetona Unghii | NailsUp.ro

Manichiura cu gel sau oja semipermanenta este un must-have pentru femeile care doresc unghii perfecte, si care sa dureze cateva saptamani.

Dar, pentru a realiza o astfel de manichiura este nevoie de anumite produse profesionale, printre care: un degresant pentru unghii, un cleaner, sau chiar o acetona pentru unghii. NU trebuie sa lipseasca din trusa ta, pentru ca rezultatul final sa fie cel dorit!

Ce este un degresant pentru unghii, la ce se foloseste si cand se utilizeaza?

Degresantul face parte din categoria produselor ce pregatesc unghiile pentru aplicarea gelurilor uv sau a ojei semipermanente, are la baza numai ingredient cu vitamine si alte substante care nu dauneaza in nici un fel unghiilor. Nu te panica! Degresantul pentru unghii nu deshidrateaza unghia, el a fost creat special pentru a oferi numai beneficii unghiilor.

Comanda un cleaner, pentru ca este un produs indispensabil!

Cleaner-ul se foloseste pe un servetel fara scame (le gasiti tot pe NailsUp), care nu lasa urme pe unghie si sterge foarte bine unghia, pana cand stratul lipicios va disparea complet. Astfel ca, unghiile cu oja semipermanenta sau gel vor arata ca in prima zi, luciu se mentine chiar intre 3 si 4 saptamani din momentul aplicarii.

Pe NailsUp gasesti degresant pentru unghii cu diferite arome: cocos, mar, kiwi, pepene, lamaie, capsune etc, si cleaner la cantitate de 570 ml sau chiar 1000 ml.

De asemenea, este foarte importanta si acetona pentru unghii semipermanente! Cum o folosesti? Inveleste unghia cu discheta inmuiata in acetona, apoi pune capsula pe fiecare deget. Asteapta apoi circa 10 minute, dupa care, cu grija, scoate fiecare capsula si fiecare discheta. Cu ajutorul betelor de bambus, incepe sa impingi usor oja, dinspre cuticule spre varf. Nu apasa, ci lucreaza delicat, cu grija fata de unghiile tale!

NailsUp este magazinul tau online, unde gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru o manichiura perfecta!

 

Degresant Unghii,Cleaner - Acetona Unghii

Subcategorii

Sunt 47 produse.

Se afiseaza 1-12 din 47 produs(e)

Filtre active