Dezinfectie si Sterilizare

Dezinfectie si Sterilizare | NailsUp.ro

Atunci cand iti alegi salonul, sau manichiurista la care urmeaza sa iti realizezi cele mai frumoase unghii, te gandesti automat la dezinfectia si sterilizarea ustensilelor folosite, nu? Ei bine, am trecut de perioada cand produsele ca forfecuta, penseta, pilele pentru unghii se fierbeau la o temperatura ridica, multe minute la rand. Acum exista aparate speciale, precum si solutii, saculeti din material potrivit pentru acest procedeu.

Este de ajuns igienizarea ustensilelor sau mergem mai departe, la dezinfectie?

De cele mai multe ori se face o confuzie intre igienizare si dezinfectie. Pe scurt, igienizarea se refera la acea actiune prin care se indeparteaza murdaria vizibila de pe suprafete, instrumente si maini. Este un prim pas spre o curatare corecta insa nu este suficient. Prin igienizare se indeparteaza in mare parte bacteriile, virusurile si fungi, insa acestea pot pune in continuare sanatatea in pericol.

Termenul de dezinsectie implica imbibarea sau scufundarea instrumentelor in solutie dezinfectanta, astfel indepartandu-se in totalitate patogenii periculosi.

Sterilizarea ustensilelor pentru manichiura – un proces peste care NU ai voie sa treci!

Dar, care sunt pasii pentru a avea ustensilele sterilizate corect?

Imediat ce ai finalizat de utilizat ustensilele, acestea trebuie spalate pentru a indeparta murdaria vizibila, uleiurile. Dupa ce te-ai asigurat ca acestea sunt bine spalate, scufunda-le in solutie dezinfectanta pentru instrumentar. Prin aceasta procedura vei putea indeparta aproape in totalitate patogenii periculosi pentru sanatate. Pe NailsUp gasesti astfel de solutii, destinate instrumentelor folosite de manichiuriste.

Indiferent ca utilizezi un autoclav pentru sterilizare la salon, un sterilizator pupinel sau o lampă UV, fiecare dintre acestea are rolul de a distruge în totalitate microorganismele ce pot pune sanatatea în pericol.

Pe NailsUp gasesti tot ceea ce ai nevoie pentru dezinfectie si sterilizare!

 

 
 

 

 

 

 

  

 

 

Dezinfectie si Sterilizare

Subcategorii

Sunt 31 produse.

Se afiseaza 1-12 din 31 produs(e)

Filtre active