Matrita Stampila

Matrita Stampila - Matrita Unghii | NailsUp.ro

Cea mai rapida, usoara dar si de efect tehnica de “infrumusetare” a manichiurii profesioanle, este folosirea unei matrite stampila. Cand realizezi manichiuri semipermanente, incearca sa te concentrezi mai putin pe tehnici complicate, decat sa neglijezi tocmai metoda cea mai folosita dintre toate, și anume… stampilatul unghiilor.

Asa ca, achizitioneaza si tu modele de matrita stampila si capata experienta utilizand-o!

Pentru persoanele care inca nu stiu despre acest produs, stampilarea unghiilor este o tehnica de facut manichiura/pedichiura/decorat unghii, in general, care iti permite sa transferi tipare si imagini pre-definite pe unghii.

Tehnica folosirii unei matrite pentru unghii, este foarte usoara si rapida, dar de efect!  

De ce produse ai nevoie? Ai nevoie de un „platou” de stampilare (sau o fasie decupata, in general, cu design predefinit sau gravat in ea), lac de unghii, un card de plastic (pentru a elimina excesul de lac de unghii de pe „platoul” de sablon) si o stampils de cauciuc pentru a transfera lacul de unghii de pe platoul gravat pe unghie.

Ce ramane de facut? Intra pe site si alege matritele stampila care te reprezinta, apoi incearca aceasta tehnica si clientele tale vor fi foarte incantate de model!

Matrita Stampila

Subcategorii

Sunt 201 produse.

Se afiseaza 1-12 din 201 produs(e)

Filtre active