• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    10 lei

    20 lei

MARCA

CULOARE

GLITTER

MODEL

SETURI

STRASURI

TIP DECORATIUNI

Glitter

Se afiseaza 1 - 30 din 30 produse

Sclipici Unghii sau pigmenți? Indiferent de alegerea clientei sau a ta, acestea sunt la mare căutare! Cu ajutorul lor, manichiura va atrage atenția tuturor! În magazinul NailsUp, găsești Glitter individual sau chiar seturi, având o gamă foarte variată de unde îți poți alege produsele preferate!

De ce să cumperi Sclipici Unghii?

Clientele vor dori mereu să iasă în evidență prin intermediul unei manichiuri care atrage orice privire. Drept urmare, poți utiliza Glitter pentru un plus de strălucire adus unghiilor! Acesta se poate utiliza pe toată unghia sau pe anumite porțiuni ale unui desen, aceasta ieșind în evidență! 

Nimic nu se poate compara cu o manichiura îngrijită, fie clasică sau cu gel! Indiferent de culoarea pe care o vrei pentru Sclipici Unghii sau pigment, NailsUp îți oferă posibilitatea să îți alegi produsul preferat! În plus, noi avem la cunoștință faptul că atunci când folosești Glitter, poate cădea pe masă, lăsând urme. Drept urmare, la magazinul NailsUp poți găsi recipient pentru colectarea și refolosirea Glitter!

De asemenea, ai la dispoziție seturi în care poți găsi paiete, Glitter, caviar, steluțe și inimioare! Atâtea beneficii la o căutare distanță! Alege Sclipici Unghii din magazinul NailsUp și profită de cele mai interesante și calitative produse!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus