• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    4.9 lei

    19.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

MODEL

STRASURI

TIP DECORATIUNI

Disc Decor Unghii

Se afiseaza 1 - 32 din 41 produse

Unghiile cu diverse decoruri sunt la mare căutare și, mai ales, foarte apreciate! De ce? Datorită atenției pe care o atrag, chiar dacă manichiura este una simplă și are doar o pietricică. În magazinul NailsUp, găsești o varietate de Carusel Decor Unghii! Datorită lor, manichiura va fi îmbunătățită, iar decorurile vor oferi un plus de unicitate! 

De ce să alegi un Disc Decor Unghii?

Ai o varietate de unde să alegi Carusel Decor Unghii, unele fiind aceleași pietricele, dar de diverse mărimi, caviar sau cu diverse forme. Totodată, NailsUp îți pune la dispoziție și seturi cu decoruri pentru diverse anotimpuri sau sărbători. 

În plus, în categoria Disc Decor Unghii, vei putea să îți achiziționezi chiar și produse ieșite din tipar. Spre exemplu, vei găsi paiete fluorescente, flori uscate și modele 3D! 

Cum se utilizează Disc Decor Unghii?

Va trebui să închei realizarea manichiurii și să o sigilezi. Îți alegi ornamentul dorit și, mai apoi, aplici un strat subtine de lipici pentru ornamente sau gel clear. Fara să polimerizezi, aplici produsul preferat din Carusel Decor Unghii și usuci în lampă. În final, va trebui să sigilezi modelul cu un top coat, iar manichiura ta va fi demnă de lumina reflectoarelor, dar, mai ales, va fi rezistentă!

Răsfoiește categoria Disc Decor Unghii și bucură-te de unghii la modă care atrag mereu atenția!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus