• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    3.9 lei

    19.9 lei

MARCA

CULOARE

MODEL

TIP DECORATIUNI

Folie Transfer

Se afiseaza 1 - 23 din 23 produse

Unghiile sunt cele mai importante pentru o femeie. De ce? Ei bine, datorită zicalei care afirmă faptul că unghiile sunt oglinda femeii, deoarece îți poți face o idee destul de rapidă despre persoana respectivă, fără să afli prea multe detalii. Drept urmare, acestea au apreciat tot felul de modele, care de care mai interesante și mai atrăgătoare, pentru a ieși în evidență cu cea mai mare ușurință. O modalitate pe care o adoptă cele mai multe este cea prin folosirea Folie Transfer. 

De ce să utilizezi o Foiță Transfer Unghii?

În magazinul NailsUp, vei găsi o gamă variată în categoria Folie Transfer. Datorită utilizării unei Foiță Transfer Unghii, manichiura va fi modernă și frumoasă. Poți găsi foiță creponată de diverse culori, seturi cu Folie Transfer, având culori și modele diferite și lipici special pentru aplicarea și asigurarea fixării unei Foiță Transfer Unghii.

A spus cineva Folie Transfer pentru vară? Pentru iarnă? Pentru toamnă? Cu desene animate? NailsUp le are! Poți da uitării zilele în care trebuia să cauți în mai multe magazine produsele pe care ți le dorești, deoarece în magazinul nostru, găsești tot ce ai nevoie la un click distanță! Indiferent de cererile clientelor, noi îți vom pune la dispoziție tot felul de modele pentru Folie Transfer!

Fiind ușor de utilizat, atât manichiuristele cu experiență, cât și cele care sunt la începutul carierei, preferă să adopte metoda Foită Transfer Unghii pentru înfrumusețarea manichiurii! În magazinul NailsUp, tot ceea ce îți dorești este la un click distanță, mai ales din categoria Folie Transfer!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus