• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    4 lei

    218 lei

MARCA

CULOARE

GLITTER

MODEL

STRASURI

TIP DECORATIUNI

Cristale Unghii

Se afiseaza 1 - 32 din 64 produse

Manichiura, oglinda femeilor! De ce se consideră așa? Deoarece ai nevoie de o imagine a persoanei cu care stai de vorbă, fără prea multe detalii, iar de cele mai multe ori, o manichiură îngrijită sau cu o construcție din gel sunt cele care dau o notă de îngrijire și de frumusețe. Totodată, indiferent că tu sau clientele tale vă doriți o manichiură simplă, dar care să atragă atenția sau chiar extravagantă cu Pietre Unghii, ei bine, în magazinul NailsUp, ai la dispoziție tot ce îți dorești! 

Îți prezentăm categoria Cristale Unghii! Vei putea analiza site-ul și să alegi ce Pietre Unghii dorești sau îți cer clientele!

De ce să alegi Cristale Unghii?

Ei bine, datorită lor, manichiura va căpăta strălucire, perfectă pentru a atrage și cele mai curioase priviri. Pornind de la punguțe cu ștrasuri de diverse mărimi și culori și până la seturi cu Cristale Unghii, NailsUp te lasă să alegi ceea ce dorești pentru a-ți îmbunătăți unghiile!

De asemenea, creativitatea este mereu ceea ce ai nevoie în domeniul manichiurii. Drept urmare, poți găsi seturi Pietre Unghii în formă de lacrimă, având o perlă lângă sau fără aceasta, în formă de fluturi sau pătrate. Indiferent de cererea din partea clientei, NailsUp te va ajuta să fii pregătită din toate punctele de vedere și cu orice tip de Cristale Unghii!

Cum se aplică aceste Pietre Unghii?

După finalizarea manichiurii și sigilarea sa, poți utiliza un adeziv special pentru accesorii sau un adeziv pentru tipsuri, punând un punct pe suprafața unghiei, unde se dorește fixarea ornamentului. Aplică un produs din gama Cristale Unghii și sigilează cu un top coat! Bucură-te de o manichiura la modă și de rezistență mai îndelungată!

Achiziționează-ți din magazinul NailsUp Cristale Unghii și profită de avantaje!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus