Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Pret

Pret

  • 15,00 lei - 45,00 lei

Gel Pictura Unghii NailsUp

Gel Pictura Unghii - Geluri Pentru Pictura | NailsUp.ro

Gel Pictura Unghii NailsUp

Subcategorii

Sunt 27 produse.

Se afiseaza 1-12 din 27 produs(e)

Filtre active

Gel-pictura-unghii-nailsup

Liner Gel , NailsUp, 8 ml LX01, Orange

Liner Gel , NailsUp, 8 ml LX01, Orange este un lac de unghii cu gel uv versatil si de inalta performanta, care va va duce unghiile la urmatorul nivel. Peria sa unica va permite sa creati linii si modele precise, facandu-l perfect pentru crearea de arta complicata a unghiilor. Acest Gel Uv este special formulat pentru a fi tratat cu o Lampa UV, asigurand ca unghile vor rezista saptamani intregi fara a se ciobi sau peeling. Flaconul sau de 8 ml este perfect atat pentru uz profesional, cat si pentru uz casnic, facand usoara obtinerea unghiilor de calitate la salon sau in confortul propriei case. Formula este usor de aplicat si se usuca rapid pentru a oferi un finisaj lucios care va face unghiile tale sa arate uimitoare.

Liner Gel , NailsUp, 8 ml LX01, Orange, Orange Red este perfect pentru cei care doresc sa realizeze o manichiura cu aspect profesional fara a fi nevoiti sa mearga la salon. Peria sa usor de utilizat si formula de inalta calitate va permit sa creati o varietate de look-uri diferite, de la unghii cu aspect natural pana la modele indraznete si colorate. Este, de asemenea, o alegere excelenta pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca aspectul unghiilor naturale, oferind un finisaj de lunga durata si durabil, care va va mentine unghiile sa arate grozav timp de saptamani.

Asadar, fie ca esti un artist profesionist de unghii sau doar cauti un Gel Uv de unghii de inalta calitate pentru utilizare acasa, Liner Gel , NailsUp, 8 ml LX01, Orange  este alegerea perfecta. 

Incercati-l astazi si vedeti singur diferenta!

19,00 lei Pret
Gel-pictura-unghii-nailsup

Liner Gel , NailsUp, 8 ml LX03, Wine Red

Liner Gel , NailsUp, 8 ml LX03, Wine Red,  este un lac de unghii cu gel uv versatil si de inalta performanta, care va va duce unghiile la urmatorul nivel. Peria sa unica va permite sa creati linii si modele precise, facandu-l perfect pentru crearea de arta complicata a unghiilor. Acest Gel Uv este special formulat pentru a fi tratat cu o Lampa UV, asigurand ca unghile vor rezista saptamani intregi fara a se ciobi sau peeling. Flaconul sau de 8 ml este perfect atat pentru uz profesional, cat si pentru uz casnic, facand usoara obtinerea unghiilor de calitate la salon sau in confortul propriei case. Formula este usor de aplicat si se usuca rapid pentru a oferi un finisaj lucios care va face unghiile tale sa arate uimitoare.

Liner Gel , NailsUp, 8 ml LX03, Wine Red,  este perfect pentru cei care doresc sa realizeze o manichiura cu aspect profesional fara a fi nevoiti sa mearga la salon. Peria sa usor de utilizat si formula de inalta calitate va permit sa creati o varietate de look-uri diferite, de la unghii cu aspect natural pana la modele indraznete si colorate. Este, de asemenea, o alegere excelenta pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca aspectul unghiilor naturale, oferind un finisaj de lunga durata si durabil, care va va mentine unghiile sa arate grozav timp de saptamani.

Asadar, fie ca esti un artist profesionist de unghii sau doar cauti un Gel Uv de unghii de inalta calitate pentru utilizare acasa, Liner Gel , NailsUp, 8 ml LX03, Wine Red este alegerea perfecta. 

Incercati-l astazi si vedeti singur diferenta!

19,00 lei Pret
Gel-pictura-unghii-nailsup

Liner Gel , NailsUp, 8 ml LX06, Silver

Liner Gel , NailsUp, 8 ml LX06, Silver este un lac de unghii cu gel uv versatil si de inalta performanta, care va va duce unghiile la urmatorul nivel. Peria sa unica va permite sa creati linii si modele precise, facandu-l perfect pentru crearea de arta complicata a unghiilor. Acest Gel Uv este special formulat pentru a fi tratat cu o Lampa UV, asigurand ca unghile vor rezista saptamani intregi fara a se ciobi sau peeling. Flaconul sau de 8 ml este perfect atat pentru uz profesional, cat si pentru uz casnic, facand usoara obtinerea unghiilor de calitate la salon sau in confortul propriei case. Formula este usor de aplicat si se usuca rapid pentru a oferi un finisaj lucios care va face unghiile tale sa arate uimitoare.

Liner Gel , NailsUp, 8 ml LX06, Silver este perfect pentru cei care doresc sa realizeze o manichiura cu aspect profesional fara a fi nevoiti sa mearga la salon. Peria sa usor de utilizat si formula de inalta calitate va permit sa creati o varietate de look-uri diferite, de la unghii cu aspect natural pana la modele indraznete si colorate. Este, de asemenea, o alegere excelenta pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca aspectul unghiilor naturale, oferind un finisaj de lunga durata si durabil, care va va mentine unghiile sa arate grozav timp de saptamani.

Asadar, fie ca esti un artist profesionist de unghii sau doar cauti un Gel Uv de unghii de inalta calitate pentru utilizare acasa, Liner Gel , NailsUp, 8 ml LX06, Silver este alegerea perfecta. 

Incercati-l astazi si vedeti singur diferenta!

19,00 lei Pret