• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    2 lei

    231 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE / SET

Sabloane Constructie

Se afiseaza 1 - 32 din 46 produse

Realizarea unei manichiuri cu o construcție din gel este dificilă de realizat dacă nu ai instrumentele necesare. Drept urmare, este indicat să folosești tipsuri sau Șabloane Construcție. Datorită rolelor cu Șabloane Unghii, vei realiza construcții cu gel perfecte, datorită calităților sale.

De ce să alegi Șabloane Construcție?

În magazinul NailsUp, vei descoperi doar produse de calitate! Drept urmare, inclusiv produsele din categoria Șabloane Unghii vor fi calitative, acest lucru fiind reprezentat de duritatea lor, adică nu se vor lăsa în jos atunci când aplici gelul, dar și de lipiciul pe care îl au pentru a putea prinde șablonul de deget și a-l fixa. În plus, avem o gamă diversificată, drept urmare îți vei putea alege modelul care te atrage cel mai mult, pentru a realiza diverse forme de construcție, direct de pe șablon, iar prin această metodă îți va rămâne doar să îndepărtezi imperfecțiunile! De asemenea, vei beneficia de prețuri avantajoase și vei avea parte de produse perfecte pentru realizarea manichiurilor! 

Este indicat să îți alegi Șabloane Construcție dintr-un magazin de încredere, deoarece știi că va fi și calitativ. În acest domeniu, este nevoie să ai produse cu o calitate superioară, pentru a nu se înmuia șablonul în momentul aplicării gelului, pentru a nu se dezlipi de pe deget și a risca modelarea greșită a gelului sau chiar de a cădea cu tot cu gel de pe unghie. Astfel de situații sunt foarte neplăcute, dar se pot întâmpla. Evită genul acesta de evenimente prin achiziționarea de produse calitative din magazinul NailsUp!

În magazinul nostru, vei găsi o gamă foarte extinsă pe domeniul manichiurii, produsele fiind calitative, perfecte pentru realizarea unei manichiuri de nota 10!

Pornește de la achiziționarea unor Șabloane Construcție și bucură-te de calitatea pe care ți-o oferă magazinul online NailsUp!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus