• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    16 lei

    78 lei

MARCA

ABRAZIVITATE DUPA CULORI

CARBIT

Bit Carbid

Se afiseaza 1 - 32 din 58 produse
-15%

BIT UNGHII CARBID

33,15 lei
39,00 lei

Unghiile sunt foarte importante, mai ales pentru femei. Multe preferă să aleagă varianta de a și le face la altcineva acasă, la salon sau să le facă singure.

Totuși, au observat atât într-o situație, cât și în cealaltă, faptul că o freză electrică te ajută foarte mult. Atât freza în sine este perfectă, dar, instrumentul de bază este Bit Carbid, adică capătul care se introduce în freză.

De ce să alegi Bituri Carbid pentru a-ți face unghiile?

Ei bine, acest Bit Carbid te va ajuta să îți degresezi unghiile, să îndepărtezi cuticulele și să dai o formă unghiei, atât pentru cele cu gel, cât și cele clasice. Ai impresia că toate aceste lucruri le poți face cu orice alt instrument, lucru care este corect, dar, pentru persoanele care se grăbesc sau nu au dexteritate la fel în ambele mâini, aceste Bituri Carbid sunt perfecte! Zilele în care îți făceai unghiile erau obositoare, din cauza timpului care zbura pe lângă tine, din cauza pilelor pe care le foloseai și te oboseau, iar procesul se întindea și mai mult? Poți să uiți de acele zile și să folosești Bituri Carbid! Sunt ușor de utilizat, iar timpul de pilire, îndepărtare cuticule și modelare a gelului sau a unghiei nu va mai fi așa mult.

Beneficiile unui Bit Carbid?

Fiind de diverse dimensiuni și diverse trebuințe, un Bit Carbid îți va ușura treaba, iar tu nu te vei mai chinui cu pilele pe care le mânuiești singură și spatula pentru cuticule care se va uza. În plus, freza va învârti un Bit Carbid pe care ți-l alegi, iar sarcina ta va rămâne doar să îl duci în direcția pe care o vrei, modelând unghia sau curățând cuticula.

Totuși, așa cum am prezentat și mai sus, pe lângă ușurința cu care se folosește un Bit Carbid, timpul este cel mai prețios! Atât pentru manichiuriste și cliente, cât și pentru cele care își realizează singure manichiura.

NailsUp te așteaptă cu o gamă diversificată de Bituri Carbid! Aruncă o privire pe categoria noastră și alege-ți un Bit Carbid perfect pentru a-ți ușura munca!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus