• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    6 lei

    99.9 lei

MARCA

CULOARE

DIVERSE

MARIME

SETURI

TIP PENSULE

Seturi Pensule Unghii

Se afiseaza 1 - 32 din 45 produse

Manichiuristele vor avea nevoie mereu de pensule, atât pentru modelarea produsului pentru construcție, cât și pentru realizarea picturii. Multe manichiuriste preferă să aibă o singură pensulă pe care să o folosească în mai multe operațiuni. Această atitudine nu este una tocmai corectă. De ce? Pentru că te vei chinui să folosești pensula pentru aplicarea ojei, pentru realizarea unor linii fine. Aceste aspecte nu sunt tocmai avantajoase. În magazinul NailsUp, vei găsi o întreagă gamă destinată unor Seturi Pensule Unghii!

De ce să alegi Seturi Pensule Unghii?

Într-un singur set vei găsi mai multe pensule, fiecare fiind perfectă pentru întrebuințarea pentru care a fost realizată. Vei descoperi la noi, diverse seturi, cu un număr diferit de pensule!

Ești la început de drum și ai nevoie de mai multe pensule? La noi poți găsi seturi ce conțin toate pensulele de care ai cea mai mare nevoie! Un alt beneficiu prezent în magazinul NailsUp este alegerea unui Set Pensule Unghii clasic, fiind pensulele normale, dar pentru fiecare atribuție pentru care sunt folosite, și pensule 10 în 1! Ce înseamnă acest aspect? Spre exemplu, există un set cu pensule tip stilou, cu un diamant într-un capăt, iar în cealaltă parte, din față, care se poate îndepărtă, se înlocuiește cu capătul cu pensula pe care o dorești! Drept urmare, vei avea 10 pensule într-una și vei fi și organizată, fără să stai să cauți fiecare pensulă în parte, în cazul în care uiți ce ai făcut cu ea.

Alege un Set Pensule Unghii clasic sau din cele tip stilou, și bucură-te de avantaje, ordine și de câte o pensulă pentru fiecare atribuție!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus