• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    2.2 lei

    5.9 lei

MARCA

MODEL

Model Craciun

Se afiseaza 1 - 32 din 98 produse

Iarna, Crăciunul este principalul motiv pentru o manichiură care este în ton cu anotimpul. Drept urmare, femeile își vor dori tot felul de desene cu Model Crăciun, pornind de la fulgi de nea și până la cele mai complicate lucruri, cum ar fi personaje din desene, precum Olaf, un om de zăpadă sau un ren. Drept urmare, manichiuristele vor avea o mare bătaie de cap cu această perioadă.  

În magazinul NailsUp, vei găsi o gamă variată de tatuaje pentru unghii cu Model Crăciun, perfecte pentru o manichiură simplă sau complexă și la modă! 

De ce să alegi Sticker Unghii Winter? 

Pentru început, cel mai important este să îți eliberezi timpul, iar munca să devină mai plăcută și mai ușoară. Fie că persoana de la programare își dorește un model foarte complicat, aceste tatuaje cu Model Crăciun îți vor fi de mare folos! Le vei lipi pe unghie, iar treaba ta va fi terminată! De asemenea, poți depăși stresul pentru situațiile în care poți greși și va trebui să reiei tot procesul de desenare sau la stresul de a fi clienta nemulțumită de rezultatul final. Datorită Sticker Unghii Winter, fata își va alege, personal, designul care o atrage cel mai tare, iar tu vei fi nevoită doar să îl lipești! 

Cum se aplică Sticker Unghii Winter?  

Pentru început, alege-ți un Model Crăciun care te atrage cel mai mult. Îndepărtează folia de protecție și decupează modelul pe care îți dorești să îl aplici pe unghii.  

Mai apoi, înmoaie pentru câteva secunde bucata tăiată în apă. Se desprinde Model Crăciun de pe cartonul pe care se află, iar tatuajul se aplică, apoi, pe unghie. În final, se aplică un strat de sigilare, care va fixa modelul de iarnă, oferind strălucire unghiei și un aspect foarte natural. 

Alege Sticker Unghii Winter din magazinul NailsUp și bucură-te de designuri inedite, de timp economisit și de aspecte cât mai naturale! 

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus