• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    16 lei

    218.9 lei

MARCA

APARATE SI ACCESORII

ZONA CORPORALA

Aparate Faciale

Se afiseaza 1 - 32 din 60 produse

Tenul este cel mai important pentru toată lumea, fiind primul care se observă la orice persoană. Datorită anumitor afecțiuni de pe ten, multe persoane devin timide sau ar face orice doar ca să scape de acea problemă. Drept urmare, în magazinul NailsUp, găsești aparate faciale, perfecte pentru orice tip de ten!

Cu ce te ajută aparatele faciale?

Aceste aparate sunt realizate cu scopul curățării tenului cu ușurință. Poți achiziționa Aparate de Curățare Ten și îți poți îngriji tenul ca la salon! Fiind o gamă variată, poți alege orice produs consideri că ți se potrivește!

Tenul are nevoie de curățare, atât dimineața, cât și seara. Necesită o astfel de curățare, deoarece pe timpul nopții se adună praf și impurități pe ten, drept urmare dimineața este nevoie să se curețe tenul. Pe timpul zilei, acesta trece, din nou, prin mai multe încercări, acumulându-se factorii externi, stresul și oboseala.

Datorită acestor aparate faciale, tenul tău va fi neted și catifelat. În plus, va avea un aspect frumos și va ieși în evidență!

Aparatele de Curățare Ten sunt benefice pentru utilizarea lor acasă sau în vacante! Da, îl poți lua cu tine peste tot, datorita dimensiunilor pe care le are, fiind ușor de transportat. În plus, în magazinul NailsUp poți găsi aparate curățare ten chiar pe placul tău, cu diverse modele, dar și culori!

Aparatele faciale sunt ceea ce ai nevoie!

Pe lângă beneficiul de a-ți curăța tenul foarte bine și a-i oferi catifelarea de care are nevoie, aparate curățare ten vor face și masaj facial! Așa cum ai citit, acestea îți vor masa tenul, relaxându-ți mușchii. Datorită acestei funcții, tenul tău obosit va deveni senin și revigorat!

Un singur aparat cu multiple beneficii! Profită chiar acum de gama variată din magazinul NailsUp și bucură-ți tenul cu cele mai bune aparate faciale! Nu te vei bucura doar tu de această categorie, ci și tenul tău prin curățarea și masarea sa!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus