Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    24.9 lei

    999 lei

NailsUp Gold is Your Reflection

Gama NailsUp Gold Is Your Reflection este o colecție mult asteptată! De ce?  Pentru că nuanțele create oferă o strălucire intensă și o rezistență îndelungată a manichiurii. Aceste oje sunt disponibile într-o varietate de nuanțe, de la culori vibrante și puternice, până la tonuri pastelate și subtile. În plus, am pus mare accent pe designul sticluței: eleganța auriului folosit la capac și la logo reflecta propria frumusețe atunci când privești sticluța, de aici si denumirea colecției. În plus, culoarea sticluței este fix ca cea a ojei din interiorul ei.

Formula acestor oje semipermanente este creată cu tehnologie de ultimă generație, ce asigură o aderență perfectă pe unghie și o durabilitate ridicată. Sunt ușor de aplicat, se usucă rapid și nu necesită un timp de așteptare îndelungat, iar rezultatul este WOW!

Gama NailsUp Gold Is Your Reflection este potrivită atât pentru utilizarea profesională în saloanele de înfrumusețare, cât și pentru uzul personal de acasă. Ojele semipermanente din această gamă sunt ideale pentru femeile care doresc să-și mențină manichiura perfectă timp îndelungat, cu acel luciu care nu dispare indiferent de ceea ce faci zilnic. Culorile sunt perfecte pentru a fi purtate în vacanțe sau în orice moment când vrei să-ți aduci puțină culoare și energie în viața ta!

Gold Is Your Reflection este o colecție NailsUp creată special pentru a-ți reflecta propria frumusețe, începând cu mâinile!

Se afiseaza 1-12 din 51 produs(e)
Navigheaza sus