• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    100 lei

    1000 lei

MARCA

Capete curatare praf

Se afiseaza 1 - 5 din 5 produse

Praful rezultat în urma pilirii unghiei este destul de supărător? Nu reușești să îl îndepărtezi în totalitate sau nu ai instrumentele potrivite? În magazinul nostru, găsești capete curățare praf, ideale pentru orice tip de freză! Datorită lor, vei elimina în totalitate praful rezultat în urma pilirii.

De ce să folosești un capăt pentru curățarea prafului?

Un capăt de freză destinat curățării prafului are forma rotundă, iar pe suprafața de contact sunt prezenți perișorii pentru curățare. Datorită acestor aspecte, odată ce a fost introdus în freza electrică și este pornită, capătul se va roti încontinuu. Perii fiind de o duritate ideală, nici prea duri pentru a răni, dar nici prea moi pentru a nu îndepărta praful, vor oferi confort persoanei în cauză. 

Îți recomandăm să utilizezi capete curățare praf pentru îndepărtarea rapidă a prafului de pe unghii, mai ales din zona cuticulelor, unde este o zonă greu accesibilă, în care praful se strecoară cu ușurință!

Folosește capete freză pentru curățarea prafului!

Ți-ai dori să fii o manichiuristă profesionistă și căutată de cât mai multe cliente? Folosește cât mai multe articole pentru realizarea unghiilor într-un mod cât mai profesional și nu ezita să începi prin achiziționarea unor capete freză destinate curățării prafului!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus