• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    10.9 lei

    10.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

GD COCO

Se afiseaza 1 - 19 din 19 produse

Colecția de oje semipermanente GD COCO este cea mai bună alternativă dacă vrei unghii rezistente și lungi, care nu se deformează și nu se strică timp de 3-4 săptămâni! În ultima perioada, oja clasică a pierdut teren în fața manichiurii cu oja semipermanentă. Din ce în ce mai multe femei apelează la manichiura cu ojă semi, datorită avantajelor pe care aceasta le oferă. Dacă până acum nu ai încercat manichiura cu oja semipermantă GD COCO, nu mai sta pe gânduri!

Colecția GD COCO – un must have în rândul manichiuristelor

Oja semipermanentă GD COCO este regăsită în magazinul nostru, într-un număr mare de nuanțe pigmentate, strălucitoare și foarte rezistente, care nu sar, nu își pierd din intensitatea culorii și se polimerizează rapid, fără să curgă și fără să se deformeze în lampa UV sau LED. Colecția GD COCO se bazează pe calitatea și pe vascozitatea ideală pentru aplicarea facilă, proces simplificat și de pensula cu peri moi și calitativi. Nu degajă căldură, adio senzație puternică de arsură! Oja semipermanentă GD COCO are o strălucire puternică, culoare pigmentată, aderență bună, fixare și menținere impecabilă până la următoarea manichiură sau pedichiură.

NailsUp îți propune – cele mai căutate oje semipermanente GD COCO

Acestea nu se îndepărtează prin metoda clasică, cea folosită pentru îndepărtarea ojei simple, ci se recomandă Soak Remover, pe care îl poți găsi tot în magazinul nostru. Poți să aplici oja semipermanentă GD COCO chiar și într-un singur strat, totul depinde de nuanța pe care ți-o dorești.

Modele, Nail Art, picturi frumoase și desavarsite, oja semipermanentă GD COCO poate fi capabilă să îndeplinească orice cerință. Combină-le cum vrei, colecția GD COCO se potrivește chiar și cu produsele pe care le ai deja în trusa ta de oje semipermanente!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus