• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    26.9 lei

    26.9 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

Venalisa Platinum

Clientele tale deja au început să îți ceară manichiuri cu efect platinum? Oferă-le modele minunate realizate cu oja semipermanentă Venalisa Platinum.

Venalisa Platinum este o ojă semipermanentă care acoperă în întregime unghia, fără a lăsa urme de pensulare, este foarte pigmentată și o poți găși în multe nuanțe frumoase, strălucitoare și rezistente, în magazinul NailsUp. Manichiura cu ojă semipermanentă este foarte căutată de cliente, precum și pedichiura semipermanenta, deoarece rezistă 3 - 4 săptămâni, protejează unghia asemenea gelului și nu implică o procedura atât de complexă. Nu este suficient să aplicăm o bază de calitate, aspectul final al manichiurii constă în calitatea și intensitatea ojei semipermanente, a nuanței mai exact, pe care o aplicăm la final.

Vrei eleganță pe unghii? Alege gama Venalisa Platinum!

Poți alege din magazinul nostru Venalisa Platinum, o ojă semipermanentă rezistentă și super pigmentată, pe care tu și clientele tale o veți iubi de la prima aplicare. Oja semipermanentă Venalisa Platinum rezistă pe unghie o perioadă mare de timp, are la bază agenți de aderență, care nu permit ojei să sară, nu lasă urme la aplicare, poate fi folosită și într-un singur strat și își păstrează nuanța și efectul strălucitor platinum pentru o perioada îndelungată. Luciul rămâne fixat pe unghie, nu se mătuieste și rezistă chiar dacă ești nevoită să faci treburi casnice.

Venalisa Platinum are o textură catifelată, combinată cu un glitter fin, care dă efectul platinum mult dorit de clientele tale. Poți face o manichiură întreagă cu această ojă, se potrivește pe orice formă a unghiei, este foarte rezistentă și acoperă impecabil unghia. Manichiuri frumoase, rezistente și cliente mulțumite, pe toate le poți avea cu produsele din magazinul NailsUp!

Se afiseaza 1 - 12 din 12 produse

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

Zilnic 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus