• TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE
Cos cumparaturi
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 250 LEI
  • RETUR IN 14 ZILE


FILTRU PRET

    100 lei

    1000 lei

MARCA

CULOARE

CANTITATE

Venalisa Peacock Gel

Se afiseaza 1 - 3 din 3 produse

Alege Venalisa Peacock Gel, dacă vrei o manichiură inedită fără a fi nevoie să apelezi la modele greu de realizat!

Vrei unghii strălucitoare și de efect, potrivite oricând și oriunde? Magazinul Nails Up îți propune această ojă semipermanentă de calitate bună, care va da unghiilor tale efectul cozii de păun. Este foarte pigmentată, conține particule de paiete strălucitoare, culorile sunt intense și rezistente, de asemenea, oja este foarte aderentă, efectul cozii de păun nu se estompează până la următoarea întreținere. Rezistă pe unghii 3-4 săptămâni, nu se mătuieste și nu curge în timpul polimerizării.

Alege Venalisa Peacock Gel – pentru un efect WOW!

Venalisa Peacock Gel este un produs care se aplică atât pe baza albă, dar și pe cea neagră. Se potrivește cu ojele semipermanente și cu gelurile UV, se polimerizează în lampa LED, dar și în lampa UV și realizează modele cu efectul ''coadă de păun''. Se aplică simplu, la fel ca orice altă ojă semipermanentă, agită sticluța înainte și aplică un strat subțire de produs. Produsul se poate folosi pe o bază colorată aplicată în prealabil, dar poți să și dai primul strat chiar din acest model. Se polimerizează rapid, doar 120 de secunde în lampa UV și 10 secunde în lampa LED.

Venalisa Peacock Gel este disponibilă în magazinul Nails Up în nuanțe variate, foarte pigmentate, foarte rezistente și cu putere mare de acoperire. Acoperă unghia perfect, nu sare, nu crapă și nu se zgârie. Folosește această ojă cu efect coadă de păun pentru a crea manichiuri și pedichiuri complete sau pentru a realiza diferite modele, ornamente și designuri pe câteva unghii, scăpând astfel de accesoriile Nail Art care îngreunează unghia.

Vei avea o manichiură intensă care își păstrează luciul pe o perioada destul de mare. Este o ojă inedită, care conferă strălucire și prospețime în orice moment, se asortează cu orice ținută. Încearcă și tu Venalisa Peacock Gel și realizează manichiuri unice, indiferent că lucrezi în salon sau de acasă. Începătoare sau avansată, această ojă semipermanentă nu îți va da bătăi de cap, o folosești simplu, rapid și eficient!

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 250 LEI

SUPORT

L-V 08:00 - 22:00

RETUR GARANTAT

In termen de 14 zile

PLATA IN SIGURANTA

Ramburs sau cu cardul

Navigheaza sus