Reduse

Reduse
Gel UV Venalisa | NailsUp

Gel UV Venalisa

Gel UV Venalisa reprezinta cea mai buna alternativa pentru femeile care isi doresc unghii mai lungi si mai rezistente, precum si o manichiura fara denivelari. O manichiura bine pusa la punct reprezinta unul dintre atuurile unei femei care se respecta, astfel, manichiura cu gel este interpretata ca fiind una dintre cele mai practicate tehnici de infrumusetare a unghiilor.

O manichiura cu gel UV ofera unghiilor tale multe forme si un numar generos de modele si de culori ce promit o rezistenta sporita, in detrimentul manichiurii clasice, care sare rapid de pe unghie. Venalisa Gel UV are un luciu propriu intens si rezistent, astfel te vei putea bucura de manichiura o perioada lunga de timp, desigur, si stralucirea manichiurii tale cu Venalisa Gel UV va ramane intacta pana la urmatoarea intretinere.

Gel UV Venalisa va pune baza manichiurii rezistente si aspectuoase la care ai visat intotdeauna, prin compozitia de oligomeri, molecule care sunt alcatuite din cateva unitati de monomeri. Termenul ‘’oligomer’’ reprezinta denumirea in limba greaca pentru numirea unui fragment monocatenar, precum ADN-ul, astfel, Venalisa Gel UV va crea o legatura biologica naturala cu unghia peste care se aplica, fara a demineraliza unghia, fara a o zgaria si fara a o subtia.

Gel UV Venalisa are in compozitia sa si uleiuri oligomerice, de exemplu ulei de parafina, care aduce numeroase beneficii pielii si unghiilor. Un alt aspect important la un gel UV este vascozitatea si densitatea acestuia, o vascozitate ridicata va modela unghia precis, mai simplu si mai repede.

Gel UV Venalisa intruneste standardele ideale de calitate, contine numerosi pigmenti si vascozitate ridicata, va contura perfect unghia fara sa curga, astfel, manopera ta nu va fi in pericol si nici nu-ti vei irosi timpul incercand sa refaci manichiura. Apeland la gama Gel UV Venalisa nu va fi nevoie sa insisti foarte tare pe unghie datorita calitatii superioare de care se bucura produsele Venalisa. Orice gel vei alege de la Venalisa, semnatura Venalisa Gel UV este suficienta pentru ca tu sa fii sigura ca produsele achizitionate iti vor lua toate grijile in materie de unghii.

Cu Venalisa Gel UV vei lucre rapid, facil, curat si exact, astfel, vei realize o manichiura profesionala si impecabila care nu va trece in anonimat. Produsele Venalisa Gel UV nu degaja multa caldura, se pilesc putin daca au fost modelate correct in prealabil, astfel vei evita risipa materialului. Venalisa Gel UV este o solutie si pentru persoanele cu unghii fragile sau deteriorate.

Gel UV Venalisa

Subcategorii

    Contine 1 produs.

    Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

    Filtre active