Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    14 lei

    23 lei

Spider Gel

Unghiile iubesc orice tine de Nail Art si suntem convinsi ca si tu! De aceea, magazinul NailsUp iti prezinta gama Spider Gel, o gama de geluri ideale pentru pictura.

Rosalind Spider Gel este ideal pentru trasarea linilor fine, ce ofera efectul unei panze de paianjen. Manichiura ta va arata extraordinar imbunatatita cu un model realizat cu Rosalind Spider Gel. Anumite tipuri de manichiura sunt simple, pe cand altele au un grad mai ridicat de dificultate. In magazinul NailsUp, gasesti produse si ustensile care sunt menite sa-ti usureze munca, aspect care este regasit si in gama de geluri Rosalind Spider Gel, cu care vei realiza modele inedite pe unghii.

Spider Gel – gama ce este in Top 3 cele mai folosite modele pe unghii

Spider Gel a fost creat sa ofere o consistenta densa, astfel, cu ajutorul unui instrument pentru Nail Art vei trasa facil linii subtiri, cu un efect gratios pe unghie. Acest produs este usor de folosit, iar in cazul in care esti incepatoare poti sta linistita, vei folosi produsul foarte usor! Rosalind Spider Gel este realizat din materiale de cea mai inalta calitate, deoarece asigura rezistenta pe unghii si polimerizarea este rapida.

Unghii cu gel Spider – unul din cele mai cerute modele

Gama de geluri Rosalind Spider Gel nu trebuie sa lipseasca din gelurile tale pentru manichiura! Pregateste unghia, modeleaz-o pana la forma finala, aplica gelul colorat sau oja semipermanenta, finiseaza si degreseaza manichiura. Dupa acesti pasi, unghiile cu gel Spider vor iesi minunate!

Ia pe instrumentul pentru Nail Art o picatura mica de Spider Gel si apuca-te de treaba! Dupa efectuarea modelului, polimerizeaza in lampa UV, LED sau UV/LED in functie de particularitatile lampii. Dupa, aplica un strat de top, cu toate ca nu este neaparat necesar, noi iti recomandam sa o faci pentru a prelungi stralucirea modelului de unghii cu gel Spider!

Intra pe NailsUp si comanda-le! Surprinde-ti clientele cu noile modele de unghii!

Se afiseaza 1-12 din 46 produs(e)
Navigheaza sus