Cos cumparaturi

FILTRU PRET

    24.9 lei

    24.9 lei

Gem Gel

Ai incercat gama Gem Gel? Cele mai atractive manichiuri au intotdeauna un model, macar pe o unghie, care sa ofere originalitate si stralucire proprie!

Nu ai cum sa treci neobservata cu un model creat cu Gem Gel, care transforma o manichiura banala intr-una cu totul si cu totul deosebita! Noi iti intelegem dorinta de a crea tot timpul lucruri noi si frumoase, de aceea avem pentru tine Gem Gel intr-o colectie variata de nuante, perfecte pentru a crea orice model doresti.

Gem Gel - Nu ai cum sa treci prin multime fara ca manichiura ta sa nu primeasca laude

Modelele obtinute cu Gem Gel sunt potrivite pentru persoanele care isi doresc o manichiura atipica, care sa ofere stralucire intregii unghii.

Gem Gel este un gel colorat, are aspect de sticla, dar poate reprezenta si adezivul pentru elementele Nail Art pe care il astepti de mult timp. Este un gel pe care il poti folosi pentru a crea modele cristaline, de inalta calitate si de rezistenta indelungata. Se polimerizeaza 60 de secunde, nu are strat de dispersie, este un gel cu o vascozitate foarte mare, nu se autoniveleaza. Il poti folosi in crearea de bijuterii, ca adeziv pentru cristale. De asemenea, este perfect daca vrei sa creezi cu el modele de pietre lichide.

Noi iti punem la dispozitie si variante de gem gel color, insa, tu le poti combina cu pigmenti in orice fel doresti. Dupa polimerizare este indicat sa folosesti un Top Coat stralucitor, astfel vei evidentia efectul de cristal obtinut cu Gem Gel.

Sa fii creativa este mult mai usor cu produsele din magazinul nostru! Selecteaza varianta de Gem Gel pe care o preferi, noi iti livram rapid produsele mult asteptate.

Se afiseaza 1-12 din 7 produs(e)
Navigheaza sus